20 september 2016
Doe mee met de Buurman & Buurman Quiz!
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

Hele generaties groeiden op met de legendarische filmpjes van Buurman & Buurman. Het populaire klusduo komt opnieuw naar het theater en…wordt beroemd! Want Buurman en Buurman hebben een nieuwe tv. Een hele mooie! En nu willen ze niets liever dan zelf even op hun nieuwe tv te zien zijn. Maar hoe kom je op tv? Dan moet je beroemd zijn. En dus gaan ze aan de slag. Want om een beroemde voetballer te worden, moet je wel zorgen voor een mooie tribune en wat is een beroemde goochelaar zonder magische trucs? Buurman en Buurman knutselen en timmeren er gretig op los. Totdat blijkt dat je met muziek het allerberoemdst wordt. En dan wordt het echt leuk, want Buur en Buur gaan optreden! De familievoorstelling Buurman & Buurman worden beroemd is een mix van komische scènes, slapstick en vrolijke liedjes.

Klik hier voor de voorstelling van 14:00 en hier voor de voorstelling van 16:00.

 

Buurman & Buurman Quiz

Ter gelegenheid van de nieuwe Buurman & Buurman show kunnen kinderen meedoen aan een quiz! U kunt het onderstaande document ophalen bij de theaterkassa of via deze link downloaden. Bij inlevering van de 3 ingevulde vragen krijgen ze een leuke verassing.

de-grote-buurman-buurman-quiz-knipsel

Nieuwsoverzicht
meld je aan voor de nieuwsbrief
Op de hoogte blijven van bijboekingen nieuwe voorstellingen en nog veel meer leuks? meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
DEEL DEZE VOORSTELLING MET JE VRIENDEN
DELEN OP FACEBOOK
Contact
  • Volg ons
  •   
Kantoor algemeen
Theaterkassa
blijf op de hoogte
Op de hoogte blijven van bijboekingen nieuwe voorstellingen en nog veel meer leuks? meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.