3 februari 2016
Amerikaanse zangsensatie Naturally 7 naar Veldhoven!
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

De Amerikaanse zangsensatie Naturally 7 komt terug naar Nederland en dit keer ook naar Veldhoven. Van 13 februari (première) t/m 20 maart zullen zij wederom het publiek overtuigen met hun ‘Vocal Play’ waarmee ze meerstemmige zang naar een ongekend niveau brengen in een act van wereldformaat. Op zondag 6 maart zijn de heren in Theater de Schalm te bewonderen (zie ook: http://deschalm.com/programma/the-voxmax-tour-naturally-7/).

Vocal Play gaat veel verder dan a capella en human beatboxing. De leden van Naturally 7 bootsen met hun stem tal van muziekinstrumenten na en klinken hiermee als een fantastische band.

De basis voor Naturally 7 werd in 1999 gelegd in New York door de broers Roger en Warren Thomas. Samen met vijf andere getalenteerde zangers ontwikkelden zij zich als a capella act en in de overweging zich te presenteren als a capella groep of traditionele band bedacht Roger Thomas het idee van Vocal Play. Een uniek genre was geboren!

De groep heeft inmiddels voor miljoenen mensen opgetreden en oogstte wereldwijd staande ovaties als special guest in het voorprogramma van Michael Bublé. Al eerder veroverde Naturally 7 de Benelux als stand alone act. Na de succesvolle Nederlandse tournee in 2013 en 2014 komen ze terug!

Naturally 7 bestaat uit Roger Thomas (muzikaal regisseur, arrangeur, eerste bariton, rap), Warren Thomas (percussie, gitaar, klarinet, derde tenor), Rod Eldridge (eerste tenor, DJ, trompet), Ricky Cort (vierde tenor, gitaar), Dwight Stewart (tweede bariton, zang, trompet), Garfield Buckley (tweede tenor, harmonica) en Kelvin Mitchell (bas).

“Onovertroffen stemkunst. (…) een ware toevoeging tussen het gelikte Amerikaanse popgeweld wat de grote zalen aandoet” (House of Reviews)

Meer info en kaarten reserveren: http://deschalm.com/programma/the-voxmax-tour-naturally-7/
Youtube-kanaal Naturally 7: https://www.youtube.com/naturally7

Nieuwsoverzicht
meld je aan voor de nieuwsbrief
Op de hoogte blijven van bijboekingen nieuwe voorstellingen en nog veel meer leuks? meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
DEEL DEZE VOORSTELLING MET JE VRIENDEN
DELEN OP FACEBOOK
Contact
  • Volg ons
  •   
Kantoor algemeen
Theaterkassa
blijf op de hoogte
Op de hoogte blijven van bijboekingen nieuwe voorstellingen en nog veel meer leuks? meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.