24 oktober 2017
Avondje uit voor mannen/vrouwen in De Schalm
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

Een avondje weg met uw mannenclub? Of juist even met alle ladies erop uit? Dan hebben wij dé oplossing voor u! Zaterdagavond is de Pre Ski Party met Snollebollekes in De Schalm, en zondagavond komen de sexy mannen van Thunder from Down Under. Als u dan afspreekt, dat u allebei een theateravondje uitkiest waarop u samen met uw vrienden en/of vriendinnen erop uit gaat? Is dat een idee? Of u gaat gewoon gezellig samen, alles kan natuurlijk!
We wensen u in ieder geval alvast een aangenaam weekend toe (dat kan elke dag van de week, toch?) met veel theaterplezier :).
Pssst: en vergeet zeker niet dat u dit weekend een uurtje cadeau krijgt!

Pre Ski Party

De Schalm organiseert de állereerste Pre Ski Party Veldhoven. De après-ski feestsfeer van de bekende skidorpen wordt alvast naar Veldhoven gehaald. Het is een gezellig en laagdrempelig feest met (live)muziek van de Snollebollekes, DJ Harald von Ski en dweilorkest Verrekesblaos. Tijdens deze avond gaan alle theaterstoelen eruit om plaats te maken voor een dansvloer en een bar in de zaal. Bezoekers mogen hun foutste ski-outfit uit de kast halen om hiermee de feestzaal te betreden. In de foyer van het theater kunnen bezoekers zich uitleven op verschillende ski-games, en uiteraard wordt de zaal in typisch Oostenrijkse stijl aangekleed. Iedereen kan met de Pre Ski Party alvast in de stemming komen voor het komende skiseizoen. Jetzt geht los op zaterdag 28 oktober om 20.15 uur.

Thunder from Down Under

De Australische mannen van Thunder from Down Under komen het koude Nederland in vuur en vlam zetten! Het is een volledig interactieve ervaring, het is geen show waar je alleen maar stilzit en kijkt. Elke man brengt een andere vrouwelijke fantasie tot werkelijkheid, ze laten je wildste dromen uitkomen! Een Ladies Only ervaring die de scherpe randjes van vermaakt tart, maar de waarden en normen van zedelijkheid respecteert. Het is een verleidelijke All-Male Dance Revue van hoog niveau, een ervaring die jij meegemaakt wilt hebben. Als kers op de taart ontvang je vooraf ook nog een leuke verrassing om alvast in de stemming te komen…
Ladies, Sharpen Your Heels! Zondag 29 oktober om 20.15 uur

Bekijk hier alvast het voorproefje voor Thunder from Down Under.

Reserveren:

 • Online:
  • Pre Ski Party Veldhoven: klik hier
  • Thunder from Down Under: klik hier
 • Telefonisch: 040-253 35 78 (ma t/m za 11.00-15.00 uur)
 • E-mail: reserveringen@deschalm.com
 • Aan de balie van de Theaterkassa (ma t/m vr 11.00-15.00 uur)

 

 

Nieuwsoverzicht
meld je aan voor de nieuwsbrief
Op de hoogte blijven van bijboekingen nieuwe voorstellingen en nog veel meer leuks? meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
DEEL DEZE VOORSTELLING MET JE VRIENDEN
DELEN OP FACEBOOK
Contact
 • Volg ons
 •   
Kantoor algemeen
Theaterkassa
blijf op de hoogte
Op de hoogte blijven van bijboekingen nieuwe voorstellingen en nog veel meer leuks? meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.