10 januari 2017
Bijgeboekt: intrigerende voorstelling Zaziezoe van boezemvrienden Tim en Eric
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

Je kent elkaar sinds de basisschool, weet wat je aan elkaar hebt en kan elkaars gedachten lezen. Wat doe je dan? Boezemvrienden Tim Remie (29) en Eric Mijnster (28) presenteren zichzelf in de intrigerende voorstelling ‘Zaziezoe’. Sinds de zomer van 2016 staan ze wekelijks met hun muzikale show in Den Bosch. De voorstelling verkoopt keer op keer uit en wordt enthousiast ontvangen door het publiek. In 2017 gaan ze een stapje verder en is Theater de Schalm in Veldhoven op donderdag 26 januari hun volgende halte.

Den Bosch – Zaziezoe is een autobiografische voorstelling die tot stand is gekomen door persoonlijke gesprekken tussen Tim, Eric en Marij van Heijster (artistiek leider). Tim en Eric zaten op basisschool De Borne in Tilburg en zijn sinds die periode boezemvrienden. Dat resulteert in totale openheid op het podium. De voorstelling is daardoor als een spiegel zo herkenbaar, voor jong en oud. Het tweetal brengt het publiek een avond vol innige levensverhalen en temperamentvolle nummers. De heren gaan in op hun tijd als onbevangen kind, de te maken keuzes gedurende hun jeugd en het daadwerkelijk leven van hun grootste dromen. Eric vertelt over zijn gevoel en wilskracht tijdens zijn reis door de Alpen. Op 24 juni 2015 fietste hij 650 kilometer en 14 bergen non-stop.

In totaal zat Eric 36 uur in het zadel. Tim voegt met zijn karaktervolle stem op diverse manieren emotie toe. In de rol van artistiek leider heeft Bosschenaar Marij van Heijster hun verhalen in muziek, woord en beeld gecombineerd en zo is Zaziezoe tot stand gekomen. De voorstelling vraagt om een groter podium. Op donderdag 26 januari om 20.30 uur staat het tweetal in Theater de Schalm. U kunt uw tickets bestellen via www.deschalm.com of bellen met 040 253 35 78 (ma t/m za 11.00 – 15.00 uur) Prijs: 10 euro.

(Extra informatie)

Eric Mijnster: ‘Alles kan zolang ik mijn hart volg. Alles valt in elkaar zodra ik mijn dromen vol overgave leef. Ondenkbare deuren openen als ik me laat leiden door mijn ongrijpbare wilskracht. Ik ondervind het keer op keer. Ik ben zo gefascineerd door dat gegeven, en door het zalige gevoel dat ermee gepaard gaat, dat mijn leven in het teken staat van het delen ervan.’

Tim Remie: Door te zingen maak ik contact met mensen. Daar zijn geen woorden voor nodig. Zingen is mijn manier om te delen, waar ik ook optreed.  Van jongs af aan is zingen mijn droom. Nu is het mijn leven.

Marij van Heijster: ‘Muziek is voor mij net zo belangrijk als ademhalen. Zo simpel is het. Het is niet alleen fantastisch, het is ook gezond voor lichaam en geest. Muziek haalt me uit mijn hoofd en brengt me in contact met mijn gevoel.

Nieuwsoverzicht
meld je aan voor de nieuwsbrief
Op de hoogte blijven van bijboekingen nieuwe voorstellingen en nog veel meer leuks? meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
DEEL DEZE VOORSTELLING MET JE VRIENDEN
DELEN OP FACEBOOK
Contact
  • Volg ons
  •   
Kantoor algemeen
Theaterkassa
blijf op de hoogte
Op de hoogte blijven van bijboekingen nieuwe voorstellingen en nog veel meer leuks? meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.