15 juni 2016
De Schalm & Folkaholics presenteren 2e editie Indoor Festival: (The Next) Folknight
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

Na het grote succes in 2015 kon een vervolg natuurlijk niet uitblijven! Aan het eind van het komende festivalseizoen slaan De Schalm & Folkaholics op zaterdag 10 september de handen ineen en organiseren zij voor de tweede maal samen het Indoor Folk Festival: (The Next) Folknight!
Stoelen gaan aan de kant, en het theater wordt omgebouwd tot een gezellige indoor festival setting met diverse podia. Een aantal bands uit de Folkscene zullen afwisselend één van de podia in De Schalm betreden. Dat betekent dus een hele avond genieten van muziek, en tussendoor even aan de bar hangen met een (speciaal) biertje. Aidan, Brabantlied en Kalio Gayo zullen van de partij zijn, en uiteraard de Folkaholics zelf. Daarnaast is er een surprise-act, die nog even geheim wordt gehouden.

Tickets a 17 Euro (staplaatsen/ongeplaceerd) zijn te koop via het theater (online/telefonisch 040-2533578/mail reserveringen@deschalm.com/balie).
Zie ook: http://deschalm.com/programma/the-next-folknight/

folknight 2016

 

Nieuwsoverzicht
meld je aan voor de nieuwsbrief
Op de hoogte blijven van bijboekingen nieuwe voorstellingen en nog veel meer leuks? meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
DEEL DEZE VOORSTELLING MET JE VRIENDEN
DELEN OP FACEBOOK
Contact
  • Volg ons
  •   
Kantoor algemeen
Theaterkassa
blijf op de hoogte
Op de hoogte blijven van bijboekingen nieuwe voorstellingen en nog veel meer leuks? meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.