26 september 2017
Drie Schalmmedewerkers organiseren eigen festival ‘Local Cover Heroes’
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

Op zaterdagavond 7 oktober om 20.15 uur is het tijd voor een compleet nieuw Schalm evenement: Local Cover Heroes! Wat dit evenement zo uniek maakt, is dat het georganiseerd wordt door een drietal dat werkzaam is bij De Schalm. Alle drie hebben ze affiniteit met muziek, dit is dan ook de reden dat ze dit initiatief op zich hebben genomen. Alle theaterstoelen gaan eruit voor een festival met diverse muzikanten. In de Grote Zaal is het podium voor drie gerenommeerde coverbands met de vetste en bekendste nummers. De Lindenzaal is ‘the place to be’ voor mensen die willen genieten van diverse lokale coverbands.

Het gaat om Marlies van Inzen, Maurice Verbruggen en Paul Vredenberg. Marlies, werkzaam bij Theater de Schalm als Hoofd Evenementen, is van kleins af aan opgegroeid met muziek. Ze bezoekt dan ook vaak concerten en schroomt niet om af en toe zelf een festival te organiseren. Maurice, ook werkzaam bij het theater als Manager Techniek en Facilitair, is zanger en gitarist bij de band ‘Get a Grip’.  Maurice organiseert niet alleen dit evenement, hij treedt deze avond ook zelf op met zijn band. Last but not least: Paul Vredenberg, de eigenaar van het nieuwe restaurant De Burgermeester, is al jaren zanger van de band ‘Zomaar een bandje’.

Marlies: “Het plan lag er al een tijdje: het organiseren van een leuke muziekavond die toegankelijk is voor iedereen”. De Schalm heeft alles in huis qua techniek en kennis om van de avond iets moois te maken, maar dit idee komt echt vanuit de medewerkers zelf. Het bovengenoemde drietal organiseert in totaal drie avonden in het teken van ‘Only this night…’, waarvan ‘Local Cover Heroes’ de eerste is. Tijdens deze avond zijn er zowel in de Lindenzaal als in de Grote Zaal diverse coverbands te bewonderen. In de Lindenzaal treden de bands ‘Plug ’n Play’, ‘Moose Next’ en ‘Codfish’ op, in de Grote Zaal ‘Get a Grip’, ‘What the Frnk’ en ‘De Knallende Mannen’. Maurice: “De bands zijn allemaal zo gekozen dat ze passen in de sfeer van de avond”.

Een laagdrempelige avond voor de échte muziekliefhebber die houdt van de sfeer van een festival. Bezoekers hebben op deze avond met een ticket, dat overigens maar €7,50 kost, toegang tot alle optredens. Uiteraard zijn alle bars de hele avond geopend. Muziek, toegankelijkheid, een gezellige festivalsfeer en een drankje zijn de perfecte ingrediënten voor een gezellig avondje uit. Zorg dat je erbij bent!

Zaterdag 7 oktober om 20.15 uur. Tickets: €7,50.
Voor meer informatie en reserveringen:
klik hier

Foto bijschrift: v.l.n.r.: Maurice Verbruggen, Marlies van Inzen, Paul Vredenberg

Nieuwsoverzicht
meld je aan voor de nieuwsbrief
Op de hoogte blijven van bijboekingen nieuwe voorstellingen en nog veel meer leuks? meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
DEEL DEZE VOORSTELLING MET JE VRIENDEN
DELEN OP FACEBOOK
Contact
  • Volg ons
  •   
Kantoor algemeen
Theaterkassa
blijf op de hoogte
Op de hoogte blijven van bijboekingen nieuwe voorstellingen en nog veel meer leuks? meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.