13 september 2016
Elk weekend Schalm Cinema!
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

Vanaf oktober 2016 kunt u voortaan elk weekend in De Schalm terecht voor Schalm Cinema! Op zaterdag- en zondagavond om 20.00 uur draait in de Lindenzaal van het theater een volwassen film. Daarnaast zijn er soms (doordeweeks) extra vertoningen van bepaalde populairdere films of speciale filmprojecten.
De Schalm presenteert u graag haar nieuwe filmaanbod:

Absolutely Fabulous – zaterdag 1 en zondag 2 oktober
REBEL – Film van Leon van der Zanden – woensdag 5 oktober (10 Euro inclusief nagesprek!)
Café Society – zaterdag 8 en zondag 9 oktober
La Pazza Gioia – zaterdag 15 en zondag 16 oktober
Bridget Jones’s Baby – za 22, zo 23, di 25, wo 26, do 27, za 29 en zo 30 oktober
Voor deze films kunt u vooraf reserveren via onze site, via reserveringen@deschalm.com of telefonisch via 040-2533578 (ma-za 11-15u).

Tijdens Cult & Tumult draait De Schalm op vrijdag 25 september de film Love & Friendship. Voor deze film is de toegang gratis en worden vanaf 19.15u kaarten verstrekt bij de bezoekersentree van het theater (vol = vol en reserveren niet mogelijk)

filmtemplate-pandora-oktober

Nieuwsoverzicht
meld je aan voor de nieuwsbrief
Op de hoogte blijven van bijboekingen nieuwe voorstellingen en nog veel meer leuks? meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
DEEL DEZE VOORSTELLING MET JE VRIENDEN
DELEN OP FACEBOOK
Contact
  • Volg ons
  •   
Kantoor algemeen
Theaterkassa
blijf op de hoogte
Op de hoogte blijven van bijboekingen nieuwe voorstellingen en nog veel meer leuks? meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.