2 juli 2018
Escape Theater in De Schalm!!
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

Er is witte rook, de kogel is door de kerk….. WE KRIJGEN EEN ESCAPE ROOM IN DE SCHALM!!

Wat begon als een 1 april grap, wordt nu werkelijkheid. In een co-productie met Martijn Docters – maker van diverse Escape Rooms in de regio – gaat Theater de Schalm een echte Escape Room bouwen in de Lindenzaal. Op maandag 2 juli is de handtekening gezet en daarmee start de bouw van dit innovatieve prachtproject in het theater. De planning is dat dit Escape Theater (een variant op de escape room, want het doel is niet om te ontsnappen) vanaf september aanstaande operationeel is.

Op momenten dat de Lindenzaal van het theater niet in gebruik is, kan het Escape Theater geboekt worden. Het gehele spel is demontabel, zodat deze zaal uiteraard ook geschikt blijft voor andere (theater)activiteiten.

Lees HIER het artikel over de Escape Room in Eindhovens Dagblad (dd 6 juli 2018)

Interesse om het Escape Theater te boeken? Stuur dan een e-mail naar evenementen@deschalm.com
We informeren u dan zodra er meer bekend is over specifieke data en tijden van ons Escape Theater.

 

 

Nieuwsoverzicht
meld je aan voor de nieuwsbrief
Op de hoogte blijven van bijboekingen nieuwe voorstellingen en nog veel meer leuks? meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
DEEL DEZE VOORSTELLING MET JE VRIENDEN
DELEN OP FACEBOOK
Contact
  • Volg ons
  •   
Kantoor algemeen
Theaterkassa
blijf op de hoogte
Op de hoogte blijven van bijboekingen nieuwe voorstellingen en nog veel meer leuks? meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.