21 december 2016
Familiemusical Peppa Pig – De Grote Plons! vrolijk in première
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

Op zondag 18 december is in de Goudse schouwburg de nieuwe familiemusical Peppa Pig- De Grote Plons! in première gegaan.
In een uitverkochte zaal genoten de kinderen, maar ook hun ouders van de vrolijke avonturen en liedjes van het populaire varkentje Peppa Pig en haar vriendjes. Peppa Pig is dagelijks te zien op TV bij Nickelodeon en vanaf nu dus ook in het theater (zondag 5 maart in De Schalm).

Peppa Pig is een ontzettend vrolijke voorstelling en ik ben ongelofelijk trots op de geweldige reacties. Niet alleen de kinderen, maar ook de ouders hebben het naar hun zin en gaan met een vrolijk gevoel naar huis!’, aldus Michael van Hoorne, CEO van Van Hoorne Entertainment. De show was eerder al een enorm succes op West End in Londen en is door Van Hoorne Entertainment bewerkt tot een Nederlandstalige familievoorstelling. De super schattige handpoppen, kleurrijke decors en gezellige meezingliedjes maken de voorstelling tot een groot feest voor iedereen vanaf 2 jaar.

Peppa Pig – De Grote Plons! toert t/m mei 2017 langs de Nederlandse en Belgische theaters en is een productie van Van Hoorne Entertainment in samenwerking met Entertainment One.
Op zondag 5 maart om 16:00 is Peppa Pig in Theater de Schalm in Veldhoven te zien. Klik hier voor meer informatie en reserveren.

Nieuwsoverzicht
meld je aan voor de nieuwsbrief
Op de hoogte blijven van bijboekingen nieuwe voorstellingen en nog veel meer leuks? meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
DEEL DEZE VOORSTELLING MET JE VRIENDEN
DELEN OP FACEBOOK
Contact
  • Volg ons
  •   
Kantoor algemeen
Theaterkassa
blijf op de hoogte
Op de hoogte blijven van bijboekingen nieuwe voorstellingen en nog veel meer leuks? meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.