13 november 2017
Fotowedstrijd rond dementie bij voorstelling Ma
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

Productiehuis Solo Stories organiseert bij de theatervoorstelling Ma een fotowedstrijd die een ode brengt aan mantelzorgers, specifiek mantelzorgers die zich ontfermen over mensen met dementie.
De wedstrijd loopt t/m 30 november 2017 en wordt georganiseerd i.s.m. Alzheimer Nederland en Mezzo, Landelijke Vereniging voor Mantelzorgers.  Een beeld zegt soms meer dan duizend woorden. Het doel van de actie is een gezicht geven aan de mantelzorgers. Niet alleen in de voorstelling Ma, maar ook daarbuiten. Daarom roepen zij iedereen op om een foto in te sturen van iemand die aan dementie lijdt en zijn of haar mantelzorger(s). Per provincie wordt de mooiste, meest bijzondere foto gekozen. Deze 12 foto’ s worden opgenomen in een foto-expositie die met de voorstelling Ma mee op tournee gaat en te zien zal zijn in de foyer van de theaters waar Ma speelt.

Iedereen mag meedoen. De personen die gefotografeerd worden hoeven niet herkenbaar in beeld te zijn.

Kijk voor meer informatie en de wedstrijdvoorwaarden op: www.solostories.nl/fotowedstrijd

De voorstelling Ma staat op woensdag 21 maart om 20.15 uur in het theater, voor kaartjes klik hier.

Nieuwsoverzicht
meld je aan voor de nieuwsbrief
Op de hoogte blijven van bijboekingen nieuwe voorstellingen en nog veel meer leuks? meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
DEEL DEZE VOORSTELLING MET JE VRIENDEN
DELEN OP FACEBOOK
Contact
  • Volg ons
  •   
Kantoor algemeen
Theaterkassa
blijf op de hoogte
Op de hoogte blijven van bijboekingen nieuwe voorstellingen en nog veel meer leuks? meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.