21 april 2017
Gezocht: muzikanten/bands voor festivalavonden in nieuwe theaterseizoen!
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

Theater de Schalm is op zoek naar lokale bands voor haar nieuwe theaterseizoen. In seizoen 2017-2018 gaat het theater namelijk een aantal festivalavonden organiseren, waarbij ruimte is voor lokale initiatieven. Dus speel jij in een band of wil je een gelegenheidsband vormen én lijkt het je leuk om op een professioneel podium te spelen in een festivalachtige setting, geef je dan op!

Festivalavonden in De Schalm
Op zaterdag 7 oktober is er een festival met diverse professionele cover bands in de grote zaal. In de Lindenzaal is die avond plaats voor lokale bands, die covers van andere bands spelen. Op zaterdag 2 december is er eenzelfde festivalavond, maar dan gericht op tribute bands. De Lindenzaal is dan het podium voor lokale (gelegenheids)bands, die nummers van 1 (bekende) band spelen. De speeltijd is circa 30 minuten per band (geen financiële vergoeding).

Aanmelden
Wil je deelnemen, stuur dan een bericht naar Afdeling Evenementen van Theater de Schalm (evenementen@deschalm.com) met daarin de volgende informatie:
-voorkeur 7 oktober (covers) of 2 december (tribute)
-de samenstelling van de band
-in het geval van 2 december; naam van originele band waar je tribute van wilt spelen
-youtube filmpje van de band
-contactgegevens (telefoonnummer/e-mailadres/website)

Nieuwsoverzicht
meld je aan voor de nieuwsbrief
Op de hoogte blijven van bijboekingen nieuwe voorstellingen en nog veel meer leuks? meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
DEEL DEZE VOORSTELLING MET JE VRIENDEN
DELEN OP FACEBOOK
Contact
  • Volg ons
  •   
Kantoor algemeen
Theaterkassa
blijf op de hoogte
Op de hoogte blijven van bijboekingen nieuwe voorstellingen en nog veel meer leuks? meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.