5 januari 2016
Goodies gezocht!
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

Op dinsdag 9 februari organiseert De Schalm een Ladiesnight in combinatie met de theatervoorstelling ‘Opvliegers’ – een komedie over de overgang. Wilt u uw bedrijf tijdens deze vrouwenavond op een leuke manier onder de aandacht brengen? U mag gratis mee in onze 400 goodiebags, die alle bezoekers na afloop van de show mee naar huis krijgen!

Voorwaarden voor aanleveren goodies:
– 400 dezelfde goodies
– bij voorkeur geen papieren goodie, maar een product/sample
– (papieren) kortingsbonnen toegestaan
– geen reclamefolders zonder actie/korting
– uiterste aanleverdatum: maandag 1 februari

Deelname Ladiesmarket
Voorafgaand aan de voorstelling vindt er een Ladiesmarket plaats, waar ondernemers hun bedrijf kunnen presenteren met een stand in de foyer. Er zijn nog enkele plekken voor deze Ladiesmarket vrij. Deelname aan de Ladiesmarket is gratis en alleen mogelijk in combinatie het aanleveren van goodies.

Meer weten/vragen?
Neem contact op met de afdeling Marketing en Communicatie van De Schalm, via 040-2537635 of marcom@deschalm.com.

Nieuwsoverzicht
meld je aan voor de nieuwsbrief
Op de hoogte blijven van bijboekingen nieuwe voorstellingen en nog veel meer leuks? meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
DEEL DEZE VOORSTELLING MET JE VRIENDEN
DELEN OP FACEBOOK
Contact
  • Volg ons
  •   
Kantoor algemeen
Theaterkassa
blijf op de hoogte
Op de hoogte blijven van bijboekingen nieuwe voorstellingen en nog veel meer leuks? meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.