30 september 2015
Grand Café is nu Studio ’61
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

Begin oktober is een geheel nieuw concept in Grand Café de Schalm gestart: Studio ’61!
Iedereen van harte welkom om Eindeloos te komen Genieten. Dit nieuwe dinerconcept houdt in, dat gasten voor de prijs van 27,50 Euro p.p. onbeperkt gerechtjes (voor-, hoofd en nagerechtjes) kunnen bestellen van de nieuwe uitgebreide Eindeloos Genieten Menukaart.
Voor gasten, die wat korter willen genieten is er Gewoon Genieten (per gerecht bestellen).
Daarnaast kunt u uiteraard genieten van een overheerlijke lunch en blijft het dé plek om na een theater- of filmvoorstelling gezellig na te borrelen.
Graag tot ziens in Studio ’61 (http://studio61-veldhoven.nl)!

Openingstijden:
dinsdag t/m zaterdag vanaf 11.00 uur
zondag vanaf 12.00 uur
Gerechtjes te bestellen tot 21.00 uur
Reserveren:
040-2541475
info@studio61-veldhoven.nl

Nieuwsoverzicht
meld je aan voor de nieuwsbrief
Op de hoogte blijven van bijboekingen nieuwe voorstellingen en nog veel meer leuks? meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief.
DEEL DEZE VOORSTELLING MET JE VRIENDEN
DELEN OP FACEBOOK
contact
  • Volg ons
  •   
kantoor algemeen
theaterkassa
blijf op de hoogte
Op de hoogte blijven van bijboekingen nieuwe voorstellingen en nog veel meer leuks? meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief.