1 november 2015
Zaalsponsor Linden Accountants
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

Tijdens het openingsfeest op vrijdag 30 oktober jl. is bekend gemaakt, dat accountantskantoor Van der Linden uit Veldhoven vanaf dit seizoen zaalsponsor van Theater de Schalm wordt.
De kleine zaal van het theater zal voortaan door het leven gaan als ‘Linden Zaal’.

Van der Linden uit Veldhoven heeft een gerenommeerd kantoor op het gebied van accountancy, fiscaal advies, bedrijfsadvisering en administratie. Het bedrijf vervult al vele jaren een maatschappelijk rol in de Veldhovense samenleving, en is betrokken bij diverse sociale en culturele organisaties. Bij Theater de Schalm vervulde eigenaar Arno van der Linden ruim 11 jaar een rol in de Raad van Toezicht. Daarnaast is Van der Linden al vele jaren zakenvriend van het theater.

Directeur Jan Wouda en Arno van der Linden zijn beiden zeer verheugd met deze nieuwe vorm van samenwerking. Jan Wouda: “Het is belangrijk voor ons theater om het bedrijfsleven nog meer en intensiever aan ons te binden. Het laat bovendien zien, dat ook Veldhovense bedrijven trots zijn op ‘onze Schalm’ en het rijke, culturele klimaat mee in stand willen blijven houden”.

Nieuwsoverzicht
meld je aan voor de nieuwsbrief
Op de hoogte blijven van bijboekingen nieuwe voorstellingen en nog veel meer leuks? meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
DEEL DEZE VOORSTELLING MET JE VRIENDEN
DELEN OP FACEBOOK
Contact
  • Volg ons
  •   
Kantoor algemeen
Theaterkassa
blijf op de hoogte
Op de hoogte blijven van bijboekingen nieuwe voorstellingen en nog veel meer leuks? meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.