14 november 2016
Hans Liberg stopt met optreden in de theaters
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

Na vijfendertig jaar continu in de theaters te hebben gestaan, heeft Hans Liberg besloten om een pitstop in te lassen. De Nederlandse musicoloog en cabaretier speelde jaarlijks meer dan honderd voorstellingen. Niet alleen in Nederland, maar ook in Engeland, Oostenrijk, Zwitserland, Frankrijk en Duitsland was Hans Liberg jarenlang op het podium te bewonderen.

Hans Liberg stopt niet per direct. De tour van zijn laatste voorstelling Trálálálá voor iederéén!! staat op het punt van beginnen, en zal aanstaande zaterdag 19 november in De Schalm te zien zijn.  Deze zeventiende voorstelling van Hans wordt een supra-internationale show, vol humor en met muziek overal vandaan. Op tientallen instrumenten, die Hans Liberg zoveel mogelijk zelf zal bespelen. En ondertussen leer je er óók nog wat van. Dé ideale muziekles.

Hans Liberg over zijn besluit: “Ik wil me meer gaan verdiepen in de muziek en de beeldende kunst. Na het behalen van mijn gymnasiumdiploma ben ik muziekwetenschap gaan studeren en dat blijft mijn eerste grote liefde. Daar wil ik nu naar terug. “

Op zaterdag 19 november om 20.15 uur. Prijs 30 euro. Boek hier uw kaarten.

Nieuwsoverzicht
meld je aan voor de nieuwsbrief
Op de hoogte blijven van bijboekingen nieuwe voorstellingen en nog veel meer leuks? meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
DEEL DEZE VOORSTELLING MET JE VRIENDEN
DELEN OP FACEBOOK
Contact
  • Volg ons
  •   
Kantoor algemeen
Theaterkassa
blijf op de hoogte
Op de hoogte blijven van bijboekingen nieuwe voorstellingen en nog veel meer leuks? meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.