1 oktober 2016
Herfstvakantie theateruitjes voor de hele familie!
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

Het is alweer oktober! Tijd om alvast wat plannen te gaan maken voor de herfstvakantie. En daar helpen we u graag mee 🙂.
Zo komen jeugdhelden Dolfje Weerwolfje, Woezel & Pip én Buurman & Buurman bij ons in Veldhoven op bezoek.
Dat wordt een heerlijke week dus, graag tot dan!

Dolfje Weerwolfje de Musical (6+) – Dinsdag 25 oktober om 14:30 uur
DOLFJE WEERWOLFJE is een splinternieuwe spannende musical voor het hele gezin van Rick Engelkes Producties. Uiteraard is DOLFJE WEERWOLFJE gebaseerd op de waanzinnig succesvolle kinderboekenreeks van Paul van Loon.

Woezel & Pip op zoek naar de Sloddervos (2+) – Woensdag 26 oktober om 14:00 en 16:00 uur
Woezel & Pip zijn weer in het theater te zien met alweer hun vierde familievoorstelling ‘Op zoek naar de Sloddervos!’. Een heerlijke theater-spinoff van de succesvolle bioscoopfilm met de meest populaire hondjes van het land.  Ga mee op reis tot voorbij de Tovertuin waar Woezel & Pip hun allerleukste, maar ook stoutste neefje Charlie ontmoeten.

Buurman & Buurman worden beroemd (3+) – Donderdag 27 oktober om 14:00 en 16:00 uur
Het populaire klusduo komt opnieuw naar het theater en…wordt beroemd! Want Buurman en Buurman hebben een nieuwe tv. Een hele mooie! En nu willen ze niets liever dan zelf even op hun nieuwe tv te zien zijn. Maar hoe kom je op tv? Dan moet je beroemd zijn. En dus gaan ze aan de slag.

25-10 - Promobeeld Dolfje Weerwolfje JUIST

 

Nieuwsoverzicht
meld je aan voor de nieuwsbrief
Op de hoogte blijven van bijboekingen nieuwe voorstellingen en nog veel meer leuks? meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
DEEL DEZE VOORSTELLING MET JE VRIENDEN
DELEN OP FACEBOOK
Contact
  • Volg ons
  •   
Kantoor algemeen
Theaterkassa
blijf op de hoogte
Op de hoogte blijven van bijboekingen nieuwe voorstellingen en nog veel meer leuks? meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.