Film
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

Elk weekend Schalm Cinema
De Schalm draait bijna elk weekend tijdens het filmseizoen (oktober t/m mei) een Schalm Cinema film (filmhuisgenre). Deze film is te zien in de Lindenzaal (zonder pauze) op zaterdagavond om 20.00 uur, zondagmiddag om 14.30 uur en zondagavond om 20.00 uur. Prijs per kaartje = 8 Euro.
Op onze site, in het Veldhovens Weekblad, en via de diverse filmsites (bv https://www.biosagenda.nl/) is het actuele aanbod te bekijken. Bij de theaterkassa en in de flyerrekken van het theater vindt u onze maandelijkse filmflyer.

Live-concert vertoningen
Op dit moment is De Schalm bezig met het onderzoeken naar de mogelijkheden van live-vertoningen in de Lindenzaal. Dit houdt in, dat u in de toekomst bij ons terecht kunt voor de registratie van een live-concert van een bekende internationale artiest of een opera-vertoning, die op dat moment elders plaats vindt.
De Schalm kijkt er naar uit om deze vertoningen in de toekomst aan te gaan bieden!

Reserveren
Reserveren voor films in De Schalm is altijd aan te bevelen en heel eenvoudig.
*Op onze website kunt u zonder reserveringskosten reserveren. Na betaling print u uw e-ticket (a4-pagina) thuis uit. U hoeft niet meer in de rij bij de kassa. Uw e-ticket is uw entreebewijs
*Reserveren is ook mogelijk aan de balie of telefonisch (openingstijden theaterkassa) of via e-mail reserveringen@deschalm.com

Veelgestelde vragen
Kaartverkoop
Techniek
Film
Amateurkunst
Kids
Jongeren
Jonge honden
Theateravond Cadeau
Huisregels
Nieuws
meld je aan voor de nieuwsbrief
Op de hoogte blijven van bijboekingen nieuwe voorstellingen en nog veel meer leuks? meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Contact
  • Volg ons
  •   
Kantoor algemeen
Theaterkassa
blijf op de hoogte
Op de hoogte blijven van bijboekingen nieuwe voorstellingen en nog veel meer leuks? meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.