Film
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

In het komende seizoen 2016-2017 zal het aanbod van Theater de Schalm wat betreft FILM aangepast worden. Dit uiteraard naar aanleiding van de nieuwe bioscoop (niet geëxploiteerd door De Schalm – in eigendom van een ander bedrijf), die vanaf begin 2017 het Meiveld zal sieren.

Elk weekend Schalm Cinema
De Schalm is voornemens om tijdens het filmseizoen (oktober t/m mei) elk weekend Schalm Cinema films (filmhuisgenre) te gaan vertonen. Bijna een verdubbeling dus ten opzichte van dit seizoen, waarin twee keer per maand een film werd getoond.
Hiermee speelt De Schalm in op de behoefte van de filmliefhebber.

Live-concert vertoningen
Op dit moment is De Schalm bezig met het onderzoeken naar de mogelijkheden van live-vertoningen in de Lindenzaal. Dit houdt in, dat u in de toekomst bij ons terecht kunt voor de registratie van een live-concert van een bekende internationale artiest of een opera-vertoning, die op dat moment elders plaats vindt.
De Schalm kijkt er naar uit om deze compleet nieuwe aanbod volgend seizoen te gaan aanbieden!

Kinderfilms t/m 12 jaar
Het vertonen van nieuwe kinderfilms in De Schalm zal in ieder geval tot en met de kerstvakantie plaatsvinden. Daarna zal in overleg met de nieuwe bioscoop bekeken worden wie welke kinderfilms gaat draaien.

Reserveren
Reserveren voor films in De Schalm is altijd aan te bevelen en heel eenvoudig.
*Op onze website kunt u zonder reserveringskosten reserveren. Na betaling print u uw e-ticket (a4-pagina) thuis uit. U hoeft niet meer in de rij bij de kassa. Uw e-ticket is uw entreebewijs
*Reserveren is ook mogelijk aan de balie of telefonisch (openingstijden theaterkassa) of via e-mail reserveringen@deschalm.com

Kaartverkoop
Techniek
Film
Amateurkunst
Kids
Jongeren
Jonge honden
Theateravond Cadeau
Huisregels
Nieuws
meld je aan voor de nieuwsbrief
Op de hoogte blijven van bijboekingen nieuwe voorstellingen en nog veel meer leuks? meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief.
contact
  • Volg ons
  •   
kantoor algemeen
theaterkassa
blijf op de hoogte
Op de hoogte blijven van bijboekingen nieuwe voorstellingen en nog veel meer leuks? meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief.