Jongeren
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

Voorstellingen speciaal voor Jongeren in theaterseizoen 2016-2017
Vals Thrillermusical – woensdag 11 januari 2017 om 19:30 uur
Razend – woensdag 5 april 2017 om 19:30 uur

Last-Minute korting voor houders Cultuurkaart/CJP/Studentenkaart
Houders van een Cultuurkaart en/of studentenkaart (t/m 30 jaar) kunnen op de avond van een niet-uitverkochte voorstelling uit de theaterbrochure (professionele theateraanbod) aan de balie van de theaterkassa toegangskaarten kopen voor slechts 9 euro per stuk. Hieronder vind je de spelregels van dit speciale aanbod voor jongeren:
– het kortingstarief van 9 euro geldt alleen op de speeldatum van de voorstelling
– kaarten zijn enkel te koop via de theaterkassa, vanaf drie kwartier voor aanvang van de voorstelling
– het kortingstarief van 9 euro is alleen geldig op vertoon van een geldige Cultuurkaart of studentenkaart
– het kortingstarief van 9 euro geldt voor maximaal 1 kaart per pas
– vooraf reserveren is niet mogelijk

Cultuurkaart
Ben je in het bezit van een Cultuurkaart? Dan kun je in De Schalm hiermee betalen! De Cultuurkaart is een culturele creditcard en is 15 Euro waard. Dit bedrag is beschikbaar voor alle leerlingen van het voortgezet onderwijs om uit te geven aan cultuur, dus ook in ons theater. Meer informatie over deze kaart vind je op www.cultuurkaart.nl.

Voorstellingen klassikaal bezoeken
Het is mogelijk om klassikaal een theater- of filmvoorstelling in De Schalm te bezoeken in het kader van CKV of binnen een speciaal project. Wij adviseren je graag welke voorstellingen geschikt zijn voor de leerlingen, afhankelijk van de leeftijd, het opleidingsniveau en het thema waarmee je in de lessen bezig bent.
Daarnaast zijn er speciale groepstarieven mogelijk. Dit geldt voor basisscholen uit en rondom Veldhoven, voortgezet onderwijs en hogescholen/universiteiten.
Voor meer informatie over de mogelijkheden, mail gerust naar monique.vandenberg@deschalm.com.

Kaartverkoop
Techniek
Film
Amateurkunst
Kids
Jongeren
Jonge honden
Theateravond Cadeau
Huisregels
Nieuws
meld je aan voor de nieuwsbrief
Op de hoogte blijven van bijboekingen nieuwe voorstellingen en nog veel meer leuks? meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief.
contact
  • Volg ons
  •   
kantoor algemeen
theaterkassa
blijf op de hoogte
Op de hoogte blijven van bijboekingen nieuwe voorstellingen en nog veel meer leuks? meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief.