Jongeren
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

Last-Minute korting voor houders CJP/Studentenkaart
Houders van een CJP-pas en/of studentenkaart (t/m 30 jaar) kunnen op de avond van een niet-uitverkochte voorstelling uit de theaterbrochure (professionele theateraanbod) aan de balie van de theaterkassa toegangskaarten kopen voor slechts 9 euro per stuk. Hieronder vind je de spelregels van dit speciale aanbod voor jongeren:
– het kortingstarief van 9 euro geldt alleen op de speeldatum van de voorstelling
– kaarten zijn enkel te koop via de theaterkassa, vanaf drie kwartier voor aanvang van de voorstelling
– het kortingstarief van 9 euro is alleen geldig op vertoon van een geldige CJP-pas of studentenkaart
– het kortingstarief van 9 euro geldt voor maximaal 1 kaart per pas
– vooraf reserveren is niet mogelijk

CJP-pas
Ben je in het bezit van een CJP-pas? Dan kun je 10% korting krijgen op een voorstelling! Het is dan de bedoeling dat je telefonisch of aan de kassa je kaarten reserveert. Daarna kun je de kaarten afhalen op vertoon van je CJP-pas.

Voorstellingen klassikaal bezoeken
Het is mogelijk om klassikaal een theater- of filmvoorstelling in De Schalm te bezoeken in het kader van CKV of binnen een speciaal project. Wij adviseren je graag welke voorstellingen geschikt zijn voor de leerlingen, afhankelijk van de leeftijd, het opleidingsniveau en het thema waarmee je in de lessen bezig bent.
Daarnaast zijn er speciale groepstarieven mogelijk. Dit geldt voor basisscholen uit en rondom Veldhoven, voortgezet onderwijs en hogescholen/universiteiten.
Voor meer informatie over de mogelijkheden, mail gerust naar monique.vandenberg@deschalm.com.

Veelgestelde vragen
Kaartverkoop
Techniek
Schalm Cinema
Amateurkunst
Kids
Jongeren
Jonge honden
Theateravond Cadeau
Vier het leven
Privacy beleid (AVG)
Nieuws
Huisregels
meld je aan voor de nieuwsbrief
Op de hoogte blijven van bijboekingen nieuwe voorstellingen en nog veel meer leuks? meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Contact
  • Volg ons
  •   
Kantoor algemeen
Theaterkassa
blijf op de hoogte
Op de hoogte blijven van bijboekingen nieuwe voorstellingen en nog veel meer leuks? meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.