Kaartverkoop
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

Kaarten reserveren voor voorstellingen in De Schalm kan op diverse manieren:
-online via deze site
-email via reserveringen@deschalm.com
-telefonisch van maandag t/m zaterdag 11.00 – 15.00u
-balie van de theaterkassa maandag t/m zaterdag 10.30-14.30u. Van maandag tot en met vrijdag kunt u terecht bij de nieuwbouw (ingang tegenover AH). Voor aanvang van voorstellingen en films en op zaterdag kunt u terecht bij de hoofdingang (tussen het gemeentehuis en ons restaurant Studio ’61)

Open de online brochure voor theaterseizoen 2016-2017 via deze link

Klik HIER voor de plattegrond van de Grote zaal (480 stoelen)
Klik HIER voor de plattegrond van de Lindenzaal (kleine zaal – 185 stoelen)

Betaalwijzen
Aan de theaterkassa kunt u contant, met pin, creditcard en de meest gangbare bonnen betalen. De Nationale Theater- en Concertbon (niet voor films), Iris cheque (VVV-bon), City Centrumbon, Nationale Bioscoopbon (alleen voor film) of Schalm Waardecheque. Is er nog een restantbedrag over bij inleveren, dan krijgt u geld terug. Daarnaast kunt u betalen met de Podiumcadeaukaart (theater) en de Digitale Bioscoopbon (film).

Reserveringskosten
Bij alle theaterboekingen gedurende het seizoen 2016-2017 berekent Theater de Schalm € 1,- reserveringskosten per kaartje met een maximum van € 4 per bestelling. Als u na betaling de toegangskaartjes thuisgestuurd wilt krijgen, betaalt u hiervoor € 2,50 verzendkosten. Het verzenden van e-tickets is zonder kosten. Bij filmboekingen betaalt u geen reserveringskosten.

Online Reserveren
Bovenaan alle pagina’s op de website kunt u op het woord ‘inloggen’ klikken. U logt in met uw e-mailadres en wachtwoord. Bent u uw wachtwoord vergeten, klik dan op ‘wachtwoord vergeten’ en u krijgt uw wachtwoord direct per mail toegestuurd. Uiteraard kunt u uw wachtwoord ook altijd wijzigen op uw accountpagina. Heeft u niet eerder via internet bij De Schalm gereserveerd of wordt uw e-mailadres niet herkend? Klik dan op ‘aanmelden’. U krijgt direct een e-mail toegestuurd met daarin een link waarmee u uw account kunt activeren. Er staat in deze e-mail ook een wachtwoord vermeld (cijfers en letters) dat u gebruikt om de eerste keer in te loggen. Na het invullen van uw gegevens kunt u zelf een nieuw wachtwoord (naar keuze) aanmaken.

Als u via internet reserveert en betaalt, ontvangt u binnen enkele minuten automatisch een bevestiging per e-mail. Als u geen bevestiging ontvangt, is de reservering niet gelukt en moet u deze opnieuw ingeven. Neem bij twijfel even contact op met de theaterkassa (soms wordt een e-mailadres verkeerd ingevuld, waardoor de bevestiging nooit in uw inbox belandt).

Zitplaatsen kiezen bij reservering online
Voor theaterkaarten kunt u uw eigen plaatsen uitkiezen. Bij het bestellen maakt u een keus voor ‘best beschikbare plaats’ of ‘eigen plaats kiezen’, en bij de laatste optie komt de zaalplattegrond automatisch in beeld. U klikt dan zelf de stoelen van uw keuze aan.

E-tickets bij reservering
Als u kaarten via internet koopt, heeft u de mogelijkheid te kiezen voor een elektronisch plaatsbewijs: een e-ticket. U ontvangt dan na betaling een e-mail met PDF-bijlage. Deze bijlage bevat één of meerdere pagina’s (voor elke voorstelling één pagina), die u zelf print en meeneemt naar het theater bij uw bezoek. Het e-ticket is uw entreebewijs.

Bestellen kaarten voor minder validen
In onze grote en kleine zaal zijn speciale plaatsen (bijvoorbeeld rolstoelplaatsen en plaatsen met extra beenruimte) gereserveerd voor minder validen. Wilt u hier gebruik van maken, dan vragen wij u contact op te nemen met onze theaterkassa. Deze plaatsen kunnen niet via internet besteld worden.

Annuleren theaterkaarten
Kaarten voor theatervoorstellingen kunnen tot 1 week voor de voorstelling terug gebracht worden. Bij ziekte of andere onvoorziene omstandigheden binnen 1 week kunnen we helaas geen kaarten terugnemen. Telefonisch annuleren is niet mogelijk. Voor geretourneerde kaarten ontvangt u naar keus een tegoedbon of online tegoed. Voor deze service wordt € 2,- administratiekosten per kaart in rekening gebracht. Als u de kaarten ruilt voor een andere voorstellingen in hetzelfde seizoen, betaalt u deze kosten niet.

 

Kaartverkoop
Techniek
Film
Amateurkunst
Kids
Jongeren
Jonge honden
Theateravond Cadeau
Huisregels
Nieuws
meld je aan voor de nieuwsbrief
Op de hoogte blijven van bijboekingen nieuwe voorstellingen en nog veel meer leuks? meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief.
contact
  • Volg ons
  •   
kantoor algemeen
theaterkassa
blijf op de hoogte
Op de hoogte blijven van bijboekingen nieuwe voorstellingen en nog veel meer leuks? meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief.