Theateravond Cadeau
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

Op zoek naar een origineel cadeau voor een verjaardag, geslaagde, bruiloft of andere feestelijke gebeurtenis? Denk eens aan een cadeaubon voor het theater! U geeft daarmee de gelukkige een heerlijke avond of middag uit cadeau. Bovendien kan de ontvanger zelf een voorstelling kiezen.
Theater de Schalm heeft diverse cadeaubonnen in huis.

Schalmcadeaubon
Op zoek naar een speciaal, maar vooral origineel cadeau? Denk eens aan een Schalmcadeaubon. De waardecheque kan elk gewenst bedrag hebben en is inzetbaar voor theater, film en Restaurant D’n Burgemister. De Schalmcadeaubon is verkrijgbaar aan de balie van de theaterkassa.

Cadeaubon D’n Burgemister
Een avondje uit eten cadeau geven? Denk dan eens aan de cadeaubon van D’n Burgemister! Deze bon is verkrijgbaar bij D’n Burgemister en kan elk gewenst bedrag hebben.

Podiumcadeaukaart
De PODIUM Cadeaukaart is de opvolger van de de Theater- & Concertbon. De Theater- & Concertbon is onbeperkt geldig, dus als u nog een bon heeft dan kunt u nog steeds bij alle aangesloten verzilverpunten terecht. U kunt de podiumcadeaukaart aanschaffen bij de balie van Theater de Schalm of via  www.podiumcadeaukaart.nl.

Heeft u een PODIUM Cadeaukaart gekregen? Lees hier dan alles over de gebruiksmogelijkheden, het checken en/of activeren van uw saldo. Bij Theater de Schalm kunt u ook aan de theaterkassa betalen met de podiumcadeaukaart. Ook kunt u online betalen met deze kaart als u kaarten reserveert via onze website.

Andere bonnen die ingeleverd kunnen worden bij De Schalm, zijn:
-Iris Cheque (VVV-bon)
-City Centrumbon
-Nationale Bioscoopbon (alleen voor film – zie ook: www.bioscoopbon.nl)
-Nationale Dinercheque (alleen voor Studio ’61 – zie ook: www.dinercheque.nl)

Veelgestelde vragen
Kaartverkoop
Techniek
Schalm Cinema
Amateurkunst
Kids
Jongeren
Jonge honden
Theateravond Cadeau
Vier het leven
Privacy beleid (AVG)
Nieuws
Huisregels
meld je aan voor de nieuwsbrief
Op de hoogte blijven van bijboekingen nieuwe voorstellingen en nog veel meer leuks? meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Contact
  • Volg ons
  •   
Kantoor algemeen
Theaterkassa
blijf op de hoogte
Op de hoogte blijven van bijboekingen nieuwe voorstellingen en nog veel meer leuks? meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.