Vier het leven
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

Vier het Leven neemt ouderen mee uit!

Stichting Vier het Leven verbindt mensen op hoge leeftijd weer met de maatschappij door regelmatig samen uit te gaan. Bent u of kent u iemand die wat ouder is en graag samen wil genieten van een mooie theater- of filmvoorstelling in De Schalm? Elk seizoen stellen Theater de Schalm en Vier het Leven een aanbod samen voor ouderen in Veldhoven en omgeving. Onder het motto Samen uit, samen genieten nodigt de stichting u, uw vader, moeder of uw oma of opa, van harte uit om mee uit te gaan!

Stichting Vier het Leven zorgt voor begeleiding, prettig gezelschap en een verzorgde avond uit in ons theater (inclusief vervoer).

Het totale cultuuraanbod in samenwerking met Stichting Vier het Leven in onze regio vindt u op hun site (vul postcode in voor activiteiten in uw buurt) en het theateraanbod van Vier het Leven dit seizoen in De Schalm ook hieronder. Reserveren van kaarten uit dit aanbod geschiedt altijd via hun site:
-18 mei: Rob de Nijs
-10 juni: Tribute to the Cats
-16 juni: Rob Scheepers

Voor meer informatie kunt u bellen met het landelijke telefoonnummer van Stichting Vier het Leven: 035-5245156.
Online informatie vindt u via deze link

Veelgestelde vragen
Kaartverkoop
Techniek
Schalm Cinema
Amateurkunst
Kids
Jongeren
Jonge honden
Theateravond Cadeau
Vier het leven
Privacy beleid (AVG)
Nieuws
Huisregels
meld je aan voor de nieuwsbrief
Op de hoogte blijven van bijboekingen nieuwe voorstellingen en nog veel meer leuks? meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Contact
  • Volg ons
  •   
Kantoor algemeen
Theaterkassa
blijf op de hoogte
Op de hoogte blijven van bijboekingen nieuwe voorstellingen en nog veel meer leuks? meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.