16 mei 2017
Julia Tils verzorgt gastoptreden bij Karin Bloemen op 18 mei
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

Een interview met jong talent Julia Tils – die een gastoptreden zal verzorgen tijdens de voorstelling van Karin Bloemen, op donderdag 18 mei in Theater de Schalm. Tijdens de tournee van Karin krijgt elke voorstelling een lokaal talent de mogelijkheid een nummer te zingen op het podium. Uit alle aanmeldingen heeft Karin zelf gekozen met wie ze graag wil samenwerken. In Veldhoven is dit Julia Tils uit Netersel.

Wie ben je en waar kom je vandaan?
Ik heet Julia Tils en ik woon in Netersel. Ik ben eerstejaars Communicatie student op de Fontys Hogeschool in Eindhoven. Ik heb vijftien jaar in het buitenland gewoond. Ik heb gewoond in Maleisië, Canada, Engeland, Qatar en nu in het pittoreske Netersel.

Sinds wanneer zing je?
Ik zing sinds ik kan praten. Toen ik klein was, zong ik mezelf in slaap. Ik heb 7 jaar (professioneel) zangles.

Wat is je favoriete nummer of favoriete muziek?
Ik heb geen favoriet nummer, dat wisselt té vaak. Ik vind heel veel muziek leuk, maar Adele blijft toch mijn favoriete zangeres. Zij is één van de weinige die fantastisch live klinkt, en zo veel emotie in haar nummers kan stoppen. Ik heb geen favoriete muziek(stijl), ik kan alles waarderen en luister naar van alles, van hardrock tot opera.

Heb je al eens eerder voor een groter publiek opgetreden?
Ik heb wel opgetreden voor 250 man, maar niet voor zo veel als het aantal mensen die komen kijken op 18 mei. Dat is ook dus wel spannend.

Wat verwacht je van de samenwerking met Karin Bloemen?
Ik verwacht een super geweldige avond met Karin. Ik hoop dat ik veel van haar kan leren. Karin Bloemen is ontzettend getalenteerd, want ze kan zingen en acteren tegelijk. Dat vind ik zo knap. Ook vind ik haar jurken prachtig! Echte kunstwerken die ze aandoet. Ik verwacht dat 18 mei een superleuke avond wordt.

Laatste kaarten voor Karin Bloemen in Veldhoven zijn beschikbaar via reserveringen@deschalm.com of 040-253 35 78 (ma t/m za 11.00-15.00 uur).

Nieuwsoverzicht
meld je aan voor de nieuwsbrief
Op de hoogte blijven van bijboekingen nieuwe voorstellingen en nog veel meer leuks? meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
DEEL DEZE VOORSTELLING MET JE VRIENDEN
DELEN OP FACEBOOK
Contact
  • Volg ons
  •   
Kantoor algemeen
Theaterkassa
blijf op de hoogte
Op de hoogte blijven van bijboekingen nieuwe voorstellingen en nog veel meer leuks? meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.