27 september 2016
Lokaal talent Simone van den Eertwegh in De Schalm
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

De Eerselse Simone van den Eertwegh staat na een succesvolle eerste tour opnieuw op de planken. In ‘Puur’ toont theatermaker/zangeres Simone opnieuw haar gevoel voor muziek. Dit doet ze op haar eigen speciale verhalende manier. Op donderdag 13 oktober treedt Simone op nabij haar geboorteplaats, in Theater de Schalm in Veldhoven.

 
De droom die uitkomt

Simone van den Eertwegh had een droom: het theater in. Met haar eigen stem en muziek mensen raken. Ze realiseerde haar droom, gewoon, op eigen kracht. Ze bewees met haar eerste theatertour ‘Van List tot Heden’ dat ze dit intieme podium verdient. Met haar eerste demo ‘Overal zijn mensen’ werd Simone door Sterren.nl van de TROS verkozen tot talent van de maand. In 2013 stond Simone in de finale van het prestigieuze Concours de la Chanson en won hier de Aanmoedigingsprijs. Haar tweede programma ‘Puur’ presenteerde ze in juni van dit jaar haar in Eersel. Op donderdag 13 oktober 2016 staat ze met haar show in Theater de Schalm in Veldhoven.

 

Muzikale biografie

Simone’s stem en persoonlijkheid hebben geen opsmuk nodig. Simone hield zich van kinds af aan bezig met muziek. Geïnspireerd door zangeres Marie Cécile Moerdijk begon ze rond haar zestiende haar stem te ontdekken en te ontwikkelen. Haar nieuwe voorstelling ‘Puur’ gaat over haar jeugd, over gepest worden, over knokken, vallen en weer opstaan. Het was niet voor niets dat icoon Liesbeth List zei: ‘’Die Simone, die komt er wel!’’Simone neemt de bezoekers in dit nieuwe programma mee in haar eigen verhaal, haar jeugd, haar strijd en haar toekomst. Een muzikale biografie die raakt!

 

Kaarten kunt u bestelling via deze pagina.

Nieuwsoverzicht
meld je aan voor de nieuwsbrief
Op de hoogte blijven van bijboekingen nieuwe voorstellingen en nog veel meer leuks? meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
DEEL DEZE VOORSTELLING MET JE VRIENDEN
DELEN OP FACEBOOK
Contact
  • Volg ons
  •   
Kantoor algemeen
Theaterkassa
blijf op de hoogte
Op de hoogte blijven van bijboekingen nieuwe voorstellingen en nog veel meer leuks? meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.