22 februari 2017
NIEUW: Mensen van Veldhoven LIVE (do 16 maart in De Schalm)
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

In 2016 startte Leon Busschops uit Veldhoven met een aantal enthousiastelingen het zeer succesvolle Facebook-platform ‘Mensen van Veldhoven’. In maart krijgt dit platform een cross-mediaal tintje in de vorm van een interactieve ‘Mensen van Veldhoven’ LIVE avond in Theater de Schalm. Op donderdag 16 maart om 20.20u is de eerste editie van Mensen van Veldhoven LIVE en iedereen is van harte welkom (toegang gratis).

Samenwerking
Theater de Schalm organiseerde de afgelopen jaren diverse malen Pecha Kucha Veldhoven, en ontdekte een treffende gelijkenis met de insteek van het Facebook-platform Mensen van Veldhoven. Het gaat in beide gevallen immers om mensen uit Veldhoven die met passie vertellen over wat hen bezig houdt.
Beide partijen waren zeer te spreken over een samenwerking om zo het ‘beste van twee werelden’ te verenigen. Sprekers uit Veldhoven die LIVE vertellen over hun passie, hun hobby en/of leven volgens het Pecha Kucha principe.
Pecha Kucha is Japans voor ‘geroezemoes’, en is inmiddels een wereldwijd fenomeen waarbij deelnemers in 6 minuten en 40 seconden (20 slides van 20 seconden) hun ideeën of passie delen met het publiek.

Presentatie
Presentatrice Meike de Jong (bekend van RTL Nieuws) heeft wederom haar medewerking aan dit evenement toegezegd. Zij introduceert de Veldhovense sprekers en zorgt voor een interactief gedeelte met de zaal na het verhaal van elke spreker.

Sprekers
De Veldhovense sprekers van Mensen van Veldhoven LIVE op donderdag 16 maart zijn binnenkort te vinden op het Facebook-platform van Mensen van Veldhoven (https://www.facebook.com/MensenvanVeldhoven) en via de diverse mediakanalen van Theater de Schalm.

Mensen van Veldhoven LIVE start om 20.20u in de Lindenzaal van Theater de Schalm (Meiveld 3). Parkeren kan gratis in de nabijgelegen Parkeergarage Geer.
Ook de toegang voor dit evenement is gratis.

Banner website MVV_1900

Nieuwsoverzicht
meld je aan voor de nieuwsbrief
Op de hoogte blijven van bijboekingen nieuwe voorstellingen en nog veel meer leuks? meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
DEEL DEZE VOORSTELLING MET JE VRIENDEN
DELEN OP FACEBOOK
Contact
  • Volg ons
  •   
Kantoor algemeen
Theaterkassa
blijf op de hoogte
Op de hoogte blijven van bijboekingen nieuwe voorstellingen en nog veel meer leuks? meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.