11 september 2018
Muzikaal eerbetoon aan zangeres Gladys Knight
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

Van september tot en met december 2018 tourt zangeres en actrice Lucretia van der Vloot langs de Nederlandse theaters met ‘Lucretia Sings Gladys’, een muzikaal eerbetoon aan zangeres Gladys Knight. Van Der Vloot stapt in de schoenen van haar idool en vertelt met het repertoire van de Amerikaanse soullegende haar eigen levensverhaal. Over onzekerheden, bijzondere momenten en liefde.

Lucretia van der Vloot brengt met ‘Lucretia sing Gladys’ een soulvolle voorstelling in de Nederlandse theaters. Rode draad vormen Lucretia’s levensverhaal en het repertoire van zangeres Gladys Knight, wiens muziek voor haar een grote inspiratiebron is.

Gladys Knight geldt als één van de grootste Amerikaanse soulzangeressen van de twintigste eeuw en past zonder twijfel in het rijtje van grote namen als Aretha Franklin, The Supremes en Etta James. Ze werd in de jaren zestig wereldberoemd nadat zij en haar formatie The Pips een contract tekenden bij platenlabel Motown. Onder andere ‘Midnight Train to Georgia’, ‘If I Were Your Woman’ en de James Bond-soundtrack ‘Licence to Kill’ behoren tot haar hits.

Lucretia

Lucretia van der Vloot was eerder onder andere te zien in All Stars (als vrouw van Thomas Acda), het Kopspijkers cabaret, De Marathon de musical en vormt daarnaast samen met Michelle David en Rocq-e Harrell al jaren het vertrouwde gezicht van de soulformatie ‘Big, Black & Beautiful’.

In een persoonlijke muziektheatervoorstelling gaat Van Der Vloot op zoek naar de paralellen van haar leven en dat van haar idool. Ze wordt daarin bijgestaan door een live band en haar eigen Pips.

Op vrijdag 12 oktober speelt ‘Lucretia Sings Gladys’ in ons theater.
Voor tickets en meer informatie, klik hier.

 

 

Nieuwsoverzicht
meld je aan voor de nieuwsbrief
Op de hoogte blijven van bijboekingen nieuwe voorstellingen en nog veel meer leuks? meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
DEEL DEZE VOORSTELLING MET JE VRIENDEN
DELEN OP FACEBOOK
Contact
  • Volg ons
  •   
Kantoor algemeen
Theaterkassa
blijf op de hoogte
Op de hoogte blijven van bijboekingen nieuwe voorstellingen en nog veel meer leuks? meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.