29 maart 2016
Nieuw evenement MIX & MATCH op donderdag 14 april in De Schalm
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

Alle Veldhovenaren worden uitgenodigd om te komen SPEED-DATEN met elkaar op donderdagavond 14 april in De Schalm.
MIX & MATCH is opgezet door Mireille Susetyo uit Veldhoven & Ayhan Eren uit Eindhoven, en heeft als doel samen ontdekken wat alle culturen binnen Veldhoven van elkaar kunnen leren en elkaar te bieden hebben.
De Lindenzaal is open om 18:45 uur, aanvang: 19:00 uur.

Mix en Match Final Drukkopie

Veldhoven heeft een bloeiend verenigingsleven maar kan altijd nog meer verrijking gebruiken. Ook Cordaad, onze Bibliotheek en nog vele andere organisaties zijn dagelijks bezig om Veldhovenaren met succes te verbinden.  Als je ook nader kennis maakt met de verschillende culturen binnen Veldhoven, de expats en de vluchtelingen zal dit een nog grotere verrijking zijn van onze gemeenschap.

Onbekend maakt onbemind. Door een soort speed-daten wil het evenement mensen met elkaar  verbinden die anders nooit met elkaars cultuur in aanraking zouden zijn gekomen. Onder het genot van een drankje, oosters/westerse hapjes en life muziek uit verschillende culturen biedt Mix & match de gelegenheid om op een ongedwongen manier nieuwe contacten te leggen. Veldhoven kan hierdoor een nog hechtere gemeenschap worden.

Kom allemaal gezellig je vooroordelen onderzoeken, kennismaken met het onbekende en kijken wat ons verbindt, waar onze raakvlakken zijn. Zodat we meer van elkaar te weten komen, van elkaar kunnen leren, samen kunnen sporten, muziek maken, de Nederlandse taal, gewoontes leren, anders leren koken en wie weet wat we nog meer ontdekken, kortom samen leven.

Je kunt niets verliezen maar wel van alles winnen. Om te beginnen een gezellige avond.

Dus kom allemaal gezellig speed-daten bij MIX & MATCH op donderdagavond 14 April 2016 naar Theater De Schalm!

 

Nieuwsoverzicht
meld je aan voor de nieuwsbrief
Op de hoogte blijven van bijboekingen nieuwe voorstellingen en nog veel meer leuks? meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
DEEL DEZE VOORSTELLING MET JE VRIENDEN
DELEN OP FACEBOOK
Contact
  • Volg ons
  •   
Kantoor algemeen
Theaterkassa
blijf op de hoogte
Op de hoogte blijven van bijboekingen nieuwe voorstellingen en nog veel meer leuks? meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.