18 september 2017
Nieuwe directeur Theater de Schalm
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

Sjoert Bossers wordt per 1 oktober aanstaande de nieuwe directeur van Theater de Schalm in Veldhoven. Hiermee volgt hij directeur Jan Wouda op, die dit najaar naar Theater Markant in Uden is gegaan. 

Sjoert Bossers kenmerkt zich als een creatieve, ondernemende, sociaal vaardige persoon, die veel bedrijfskundige ervaring met zich mee brengt. Sjoert is afkomstig uit de mediawereld (NOB) en had de afgelopen jaren een eigen bureau in coaching, training en bedrijfsacteren. Hij heeft veel affiniteit met de theaterwereld, en stond eerder als (amateur)artiest op het podium van De Schalm.

Raad van Toezicht & Management van De Schalm zijn ervan overtuigd, dat hij de juiste persoon is om Theater de Schalm nog meer betekenis te geven voor de Veldhovense gemeenschap, en de samenwerking met Gemeente Veldhoven en de culturele instellingen verder te verstevigen. De nieuwe directeur ziet in deze uitdagende tijd voldoende kansen en mogelijkheden om voor De Schalm een duurzame en gezonde exploitatie te realiseren.

Sjoert Bossers: “Ik kijk er enorm naar uit om samen met het team van Theater de Schalm een bijdrage te mogen gaan leveren aan het toekomstbestendig maken en houden van dit prachtige theater. Mensen laten dromen, dromen van hen waarmaken, mensen verbinden en laten reflecteren; het zijn kernwaarden van De Schalm die ik van harte onderschrijf en met groot enthousiasme in de toekomst zal uitdragen, en waar ik samen met het team verder aan zal bouwen.”

Lies de Groot (voorzitter Raad van Toezicht): “We hebben in Sjoert een waardige opvolger gevonden voor Jan Wouda. Met zijn bedrijfskundige ervaring en media-achtergrond zal hij het cultureel ondernemerschap en de samenwerking met de culturele partners in Veldhoven verder vorm gaan geven.

Nieuwsoverzicht
meld je aan voor de nieuwsbrief
Op de hoogte blijven van bijboekingen nieuwe voorstellingen en nog veel meer leuks? meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
DEEL DEZE VOORSTELLING MET JE VRIENDEN
DELEN OP FACEBOOK
Contact
  • Volg ons
  •   
Kantoor algemeen
Theaterkassa
blijf op de hoogte
Op de hoogte blijven van bijboekingen nieuwe voorstellingen en nog veel meer leuks? meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.