30 april 2018
Nieuwe Theateraanbod 2018-2019 is bekend!
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

Nog volop activiteiten te gaan tot aan de zomervakantie, en tegelijkertijd maakt Theater de Schalm – dé cultuurtempel van Veldhoven – zich alweer op voor een geheel nieuw theateraanbod voor het komende seizoen 2018-2019. Een gloednieuwe theaterbrochure met tal van vertrouwde en nieuwe, grote en kleine, regionale, nationale en internationale artiesten.

Ongeveer zes maanden per jaar is De Schalm bezig met het samenstellen van een theateraanbod voor haar bezoekers. Vele gesprekken met boekers, bezoeken van artiesten en selecteren uit het enorme aanbod zijn weer samen gepakt tot een nieuw theaterprogramma! Uiteraard zichtbaar op www.deschalm.com en daarnaast voor iedereen verpakt in een mooie gratis glossy bewaarbrochure. Vanaf begin mei start de bezorging hiervan, en natuurlijk zijn exemplaren ook in het theater op te halen.

Voorverkoop
Vanaf half mei gaat het grote ‘stoelen vullen’ voor seizoen 2018-2019 weer starten. Dinsdag 15 mei voor abonnementhouders en dinsdag 22 mei voor iedereen. Dan kunnen bezoekers een keus maken uit de ruim 170 (!) theatervoorstellingen cabaret, muziek, toneel, jeugd, regionale producties of dans verdeeld over de Grote Zaal (480 stoelen) en de Lindenzaal (185 stoelen).

Grote Zaal en Lindenzaal
In de Lindenzaal  krijgt opkomend muziek- en cabarettalent een kans, of grotere namen die met een intiem programma komen. Daarnaast is er van oktober t/m april weer elk weekend film. Filmtitels worden in een later stadium bekend gemaakt.

Na het grote succes van dit seizoen, zal De Schalm volgend seizoen weer een aantal eigen producties neerzetten. Tribute Heroes en Disco Inferno zijn hier mooie voorbeelden van: festivalsettings in het theater waarbij dansen, ontmoeten en live-muziek de hoofdingrediënten zijn.

Ook lokale en regionale toppers zijn er legio te vinden in het theateraanbod. Veldhovense Revue, Nieuwjaarsconcert met oa St. Cecilia, Philips Symfonie Orkest, Kempenkoor, MeerVreugdeKern, Marvilde Toneel, La Bonne Espérance enBrabantse Tonproaters zijn een aantal artiesten die gepland staan.

En speciaal voor de wat oudere bezoekers heeft De Schalm een zevental matineevoorstellingen op zondagmiddag geboekt.

Zie je in De Schalm
Dit seizoen vlogen zo’n 40.000 theaterkaarten over de toonbank, waarvan vele duizenden in de eerste weken. Uiteraard heeft De Schalm zich ten doel gesteld om dat mooie aantal komend seizoen weer te behalen. En zo vele Veldhovenaren een geweldige avond of middag te bezorgen, te verrassen, te laten dromen, te laten reflecteren, te laten genieten!

Nieuwsoverzicht
meld je aan voor de nieuwsbrief
Op de hoogte blijven van bijboekingen nieuwe voorstellingen en nog veel meer leuks? meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
DEEL DEZE VOORSTELLING MET JE VRIENDEN
DELEN OP FACEBOOK
Contact
  • Volg ons
  •   
Kantoor algemeen
Theaterkassa
blijf op de hoogte
Op de hoogte blijven van bijboekingen nieuwe voorstellingen en nog veel meer leuks? meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.