3 mei 2016
Nieuwe theaterseizoen 2016-2017!
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

Het nieuwe theaterprogramma 2016-2017 is bekend!
U kunt het gevarieerde en omvangrijke aanbod van voorstellingen voor het komende theaterseizoen bekijken via de website van Theater de Schalm (voorstellingen vanaf september 2016).
En via deze link opent u de online versie van de nieuwe theaterbrochure (waarvan de cover gesierd wordt door het nieuwe gevelkunstwerk van Studio Giftig).

Voorverkoop nieuwe theaterseizoen 2016-2017
De kaartverkoop voor iedereen start op dinsdag 17 mei (circa 9:00 uur).
Voor abonnementhouders (>4 voorstellingen in seizoen 15-16) start de kaartverkoop op maandag 9 mei (circa 9:00 uur). Als u online gaat bestellen, kunt u zelf uw plaatsen in de zaal uitzoeken. Na afronden en betalen van de bestelling ontvangt u e-tickets van de gekozen voorstellingen direct in uw mailbox (theatertickets per post worden later verstuurd).

Theaterbrochure
In de laatste week van april hebben vaste gasten de theaterbrochure thuis op de mat ontvangen (bezorgd door het Veldhovens Mannenkoor).
Wilt u graag nog een exemplaar? U kunt de brochure ophalen bij de theaterkassa en Studio ’61 of aanvragen via reserveringen@deschalm.com

Theaterprogramma 2016-2017
De Schalm is er trots op, dat het weer gelukt is om een breed en gevarieerd theaterprogramma samen te stellen. Cabaret voert nog altijd de boventoon met ook komend seizoen weer ruim 50 cabaretartiesten op het podium; variërend van de Jonge Honden (oa Fresku, Thijs vd Meeberg, Eva Crutzen) tot gevestigde namen (oa Javier Guzman, Rob Scheepers, Lenette van Dongen, Leon van der Zanden en Sara Kroos). Muziek, jeugd en toneel zijn daarnaast andere grote pijlers.
In de categorie theaterconcerten mag De Schalm in seizoen 2016-2017 onder meer Anneke van Giersbergen, The Kik, Mister & Mississippi, Danny Vera, Paul de Munnik, Niels Geusebroek en Sjors van der Panne ontvangen. Tribute concerten zijn er van oa The Dutch Eagles, Queen en The Cats. De jeugdige bezoekers kunnen gaan genieten van oa Peppa Pig, Brandweerman Sam, Roodkapje, Bob, Woezel & Pip en Dolfje Weerwolfje. Daarnaast zijn er drie producties speciaal voor jongeren: Spijt, Vals en Razend.
Toneel is uiteraard weer goed vertegenwoordigd. Grote acteurs die naar Veldhoven gaan komen, zijn oa Anne Wil Blankers (Moeders en Zonen), Angela Schijf (Kreutzersonate), Renée Soutendijk (Twee Vrouwen), Huub Stapel (Intouchables), Matteo van der Grijn (Indecent Proposal) en Cees Geel (Fifa Blatter). Voor een komische noot zorgen oa Jon van Eerd, Alfred van de Heuvel en Carry Tefsen (laatste met Ingeborg Elzevier en Trudy Labij in ‘Gouwe Ouwe’).
Een steeds groter succes zijn de theatercolleges. In dit genre komt astronaut André Kuipers nog eens terug, vertelt zwemkampioen Maarten van der Weijden zijn verhaal en verwelkomen we Diederik van Vleuten en Berthold Gunter (Omdenkshow).
Een nieuwkomer in het genre show is het Australische Thunder from Down Under (de nieuwe generatie Chippendales). En wat dacht u van de geweldige shows van Tineke Schouten en Karin Bloemen? Een mooie theateravond gegarandeerd.
Tenslotte is geen enkel Schalmprogramma denkbaar zonder onze regionale toppers. Met een groot aantal voorstellingen van de Veldhovense Revue in december, Marvilde Toneel, MeerVreugdeKern, The Next FolkNight en Harmonie St. Cecilia (Nieuwjaarsconcert) en vele andere verenigingen blijft De Schalm ook hét grote podium voor de amateurkunst in Veldhoven en regio.

Zie je in De Schalm!

Nieuwsoverzicht
meld je aan voor de nieuwsbrief
Op de hoogte blijven van bijboekingen nieuwe voorstellingen en nog veel meer leuks? meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
DEEL DEZE VOORSTELLING MET JE VRIENDEN
DELEN OP FACEBOOK
Contact
  • Volg ons
  •   
Kantoor algemeen
Theaterkassa
blijf op de hoogte
Op de hoogte blijven van bijboekingen nieuwe voorstellingen en nog veel meer leuks? meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.