1 mei 2017
Aanbod en kaartverkoop nieuwe theaterseizoen 2017-2018
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

Klik op deze link om de online bladerversie van de nieuwe theaterbrochure te bekijken

Gevarieerd en indrukwekkend theateraanbod
Theater de Schalm is er wederom in geslaagd om een zeer divers en indrukwekkend theateraanbod samen te stellen. Cabaret, muziek en jeugd voeren als vanouds de boventoon. Maar daarnaast heeft De Schalm ook mooie (dans)shows, toneelstukken, theatercolleges en musicals weten te boeken. Daarnaast is er een aantal zogeheten ‘eigen producties/specials’, waarbij het theater zelf op de regiestoel is gaan zitten. Zo organiseert De Schalm onder andere een Ski Party, een Literatuurfestival en een Disco Inferno themafeest. Het seizoen start op zaterdag 9 september met militair Erik Krikke, die in een muzikale theatervoorstelling verhaalt over zijn tijd in Afghanistan en daarna (met PTSS).

Ook dit seizoen heeft De Schalm weer een groot aantal bekende artiesten weten te strikken: onder meer Ellen ten Damme, Pieter Derks, Veldhuis & Kemper, Jon van Eerd, Stanley Burleson & Freek Bartels (Sammy), Daniël Arends, Dana Winner, Victor Reinier & Renée Soutendijk (Roem), Tineke Schouten, Rob Scheepers, Eric Corton, Shirma Rouse, Pater Moeskroen, Javier Guzman, African Mamas, Brandweerman Sam, Leo Blokhuis & Roel van Velzen zullen het Veldhovense podium betreden.

Daarnaast is er vrijwel elke vrijdagavond in de Lindenzaal ruimte voor ‘Jonge Honden’: cabaretiers of muzikanten (jonger dan 35 jaar) die hun eerste shows hebben en zeker te weten de toppers van de toekomst gaan worden. Regionale artiesten staan uiteraard ook op het programma: onder andere MeerVreugdeKern, Marvilde Toneel, Philips Symfonie Orkest, Def Americans, Fresku, Kempenkoor en La Bonne Espérance zullen acte de présence geven.

Nieuw is een serie van vijf kleine(re) jeugdproducties op zondagochtend om 11 uur in de Lindenzaal; perfect voor kinderen om kennis te maken met theater. Uiteraard zullen in de grote zaal diverse jeugdhelden te zien zijn in de wat grote jeugdvoorstellingen, onder meer Jip & Janneke, Dirk Scheele, Dummie de Mummie en Fien & Teun.

Niet nieuw maar altijd succesvol zijn de tribute concerten. Heel speciaal is het optreden van de originele band van Amy Winehouse samen met Alba Plano, en een uniek dubbelconcert van The Cavern Beatles met de regionale band Mac Taple.  Tribute to the Cats komt terug, alsmede de altijd uitverkochte concerten van Bouke & ElvisMatters band.
Kortom; een aanbod om uw spreekwoordelijke vingers bij af te likken! Succes met selecteren uit dit aanbod 🙂

Op maandag 15 mei (circa 9:00 uur) start de kaartverkoop van het nieuwe theaterseizoen voor iedereen. Abonnementhouders en Vrienden van De Schalm mogen al wat eerder bestellen.

Programma bekijken
Het nieuwe theaterseizoen 2017-2018 is online te vinden op www.deschalm.com (kies programma vanaf september 2017). Brochures zijn vanaf vrijdag 28 april verstuurd naar abonnementhouders en worden deze week bezorgd bij iedereen, die het afgelopen seizoen een voorstelling geboekt heeft.

Schalmreductiepas
In de voorverkoopperiode (t/m 30 juni) is het mogelijk om kaarten te bestellen met de (digitale) Schalmreductiepas. Deze pas kost 10 Euro per persoon en geeft recht op een mooie vroegboekkorting in dezelfde periode (circa 10%). De pas kan online aangeschaft worden (als optie bij elke voorstelling zichtbaar – uiteraard is 1x bestellen per persoon voldoende). Tijdens het seizoen kunnen houders van deze SRP-pas nog diverse theateraanbiedingen verwachten.

Nieuwsoverzicht
meld je aan voor de nieuwsbrief
Op de hoogte blijven van bijboekingen nieuwe voorstellingen en nog veel meer leuks? meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
DEEL DEZE VOORSTELLING MET JE VRIENDEN
DELEN OP FACEBOOK
Contact
  • Volg ons
  •   
Kantoor algemeen
Theaterkassa
blijf op de hoogte
Op de hoogte blijven van bijboekingen nieuwe voorstellingen en nog veel meer leuks? meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.