12 februari 2016
OMNIA terug in de Nederlandse theaters
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

Na hun succesvolle wereldtournee door o.a. Mexico, USA en Europa, is het internationale muziekgezelschap OMNIA weer neergestreken in de Nederlandse theaters. OMNIA maakt nu al bijna 20 jaar hun eigen stijl muziek met hart voor de levende natuur, oftewel PAGANFOLK! Gecomponeerd, gearrangeerd en gespeeld door het multi-getalenteerde artiestenechtpaar SteveSic en Jennifer Evans van der Harten (samen met hun trouwe bandleden Daphyd Crow, Rob Thunder en Satria SunFire).
PAGANFOLK is tijdloze akoestische muziek geïnspireerd op Keltisch en vroeg-Europese volkstradities. Songs en Melodieën vol levensvreugde, liefde voor moeder aarde, passie en gevoel, gespeeld op zeer bijzondere handgemaakte traditionele instrumenten (oa. Celtic Harp, Irish Double-whistles, Middeleeuwse Draailier, Dulcimer en zelfs meertonige Didgeridoo).

Een optreden van OMNIA is een unieke theaterbelevenis, een lust voor zowel het oog als het oor. OMNIA’s “Celtic World” is een avond simpelweg genieten van deze vijf mooie mensen die hun eigen(wijze) muzikale weg bewandelen.
Laat je betoveren door IETS ECHTS… Satisfaction Guaranteed!

De voorstelling is op vrijdag 4 maart in De Schalm te zien: http://deschalm.com/programma/celtic-world-omnia/

Nieuwsoverzicht
meld je aan voor de nieuwsbrief
Op de hoogte blijven van bijboekingen nieuwe voorstellingen en nog veel meer leuks? meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
DEEL DEZE VOORSTELLING MET JE VRIENDEN
DELEN OP FACEBOOK
Contact
  • Volg ons
  •   
Kantoor algemeen
Theaterkassa
blijf op de hoogte
Op de hoogte blijven van bijboekingen nieuwe voorstellingen en nog veel meer leuks? meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.