3 januari 2017
ONDERNEMERS GEZOCHT VOOR LADIES NIGHT OPVLIEGERS 2
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

Op 12 januari 2017 organiseert Theater de Schalm een Ladies Night rondom de voorstelling ‘Opvliegers 2, In de sneeuw’. Een onderdeel van deze avond is een Ladies Market voorafgaand aan de voorstelling, waarbij ondernemers de mogelijkheid krijgen hun bedrijf te profileren. In de foyer worden 10 tafels neergezet, waar u als ondernemer gebruik van kunt maken om uw artikelen/diensten te promoten aan onze theaterbezoekers.

 

Deelname aan deze avond voor u als ondernemer is gratis. De Ladies Market vindt plaats voorafgaand aan de voorstelling (van 19.00 uur tot 20:15 uur). De tafel waar u gebruik van kunt maken is 60 x 120 cm. U verzorgt zelf de aankleding van deze tafel. Wij vragen van u als ondernemer een goede aanbieding tijdens de Ladies Market aan de bezoekers (bijvoorbeeld een aantrekkelijke korting op één van uw producten/diensten).

 

Wilt u deelnemen aan deze Ladies Market? Stuur dan een mail naar stagemarcom@deschalm.com, inclusief persoonlijke gegevens en onderneming. De deadline voor het aanmelden is vrijdag 6 januari, 22.00 uur. Uw deelname is definitief als u van ons een bevestiging hiervan ontvangt.  Voor vragen kunt u altijd bellen naar 040 253 76 35 (en vragen naar Mylan) of mailen naar bovenstaande e-mailadres.

 

Over Opvliegers 2, In de sneeuw.

De OPVLIEGERS zijn terug! Dit keer met een geheel nieuwe vakantie. Gingen de hartvriendinnen Lydia, Ellen, Keet en Sas vorig seizoen naar Bali, in Opvliegers 2 gaan ze op wintersport!

Schnabbelzangeres Lydia neemt in Oostenrijk een special op voor de TROS en haar vriendinnen mogen mee. En als je midden in de overgang zit en last heb van opvliegers, waar kun je dan beter zitten dan in de sneeuw?

Hoe lang kan Lydia nog blijven ontkennen dat ze in de overgang zit? Waarom mag niemand de nieuwe vriend van Ellen? En hoe zeg je dat tegen je beste vriendin? Sas is weer definitief single en gaat los, maar zo hebben haar vriendinnen haar nog nooit gezien.. En Keet heeft het roer omgegooid. Een carrièreswitch op haar 53ste. Maar of Keet de zakenvrouw nou zo’n leuke tante is…

OPVLIEGERS 2 is een geheel nieuw avontuur van de leukste vriendinnenclub van Nederland op een vakantie vol sneeuw, skipassen en skilessen, knappe skileraren, heftige après-ski sessies, stoeltjesliften, gejodel en natuurlijk ook alle overgangsproblemen waar de vriendinnen mee te kampen hebben.

Preview: https://www.youtube.com/watch?v=XufqKixCxlc

Nieuwsoverzicht
meld je aan voor de nieuwsbrief
Op de hoogte blijven van bijboekingen nieuwe voorstellingen en nog veel meer leuks? meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
DEEL DEZE VOORSTELLING MET JE VRIENDEN
DELEN OP FACEBOOK
Contact
  • Volg ons
  •   
Kantoor algemeen
Theaterkassa
blijf op de hoogte
Op de hoogte blijven van bijboekingen nieuwe voorstellingen en nog veel meer leuks? meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.