12 oktober 2016
Ondernemers gezocht voor Ladies Night(s) Soof2
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

Op woensdag 30 november en 7 december organiseert Theater de Schalm een Ladies Night rondom de filmvoorstelling Soof 2. Een onderdeel van deze avond is een Ladies Market voorafgaand aan de filmvoorstelling, waarbij ondernemers de mogelijkheid krijgen hun bedrijf te profileren. In de foyer worden 10 tafels neergezet, waar u als ondernemer gebruik van kunt maken om uw artikelen/diensten te promoten aan onze theaterbezoekers.

Deelname aan deze avond voor u als ondernemer gratis. De Ladies Market vindt plaats voorafgaand aan de filmvoorstelling (van 19.00 uur tot 20:00 uur). De tafel waar u gebruik van kunt maken is 60 x 120 cm. U verzorgt zelf de aankleding van deze tafel. Wij vragen van u als ondernemer een goede aanbieding tijdens de Ladies Market aan de bezoekers (bijvoorbeeld een aantrekkelijke korting op één van uw producten/diensten).

Wilt u deelnemen aan één van deze Ladies Markets? Stuur dan een mail naar marcom@deschalm.com. De deadline voor het aanmelden is 21 oktober, 17.00 uur.

De Schalm daarna op basis van de aanmeldingen een indeling van beide avonden gaan maken. Hierbij houden we rekening met een diversiteit aan ondernemingen.
Fijn als u uw beschikbaarheid voor één of beide avonden meldt in de mail, en iets meer over uw onderneming vertelt. Uw aanmelding is definitief als u van ons een bevestiging hiervan ontvangt.
Voor vragen kunt u altijd bellen naar 040 253 76 35 (en vragen naar Mylan) of mailen naar dit e-mailadres.

Over Soof 2.
Na een flinke dosis relatietherapie lijkt de koek voor Soof en Kasper echt op. Het hoge woord komt eruit: ze gaan uit elkaar. Soof probeert het van de zonnige kant te bekijken, maar is de controle over haar toch al chaotische leven volledig kwijt. De Kooksoof inspireert niet meer, de kinderen lijken vooral bezig met hun tienersores en Kasper slaat te snel een veel te jong en slank ding aan de haak. Dan ontmoet ze de knappe chef-kok en ‘foodie’ Bauke. Hij blijkt een ware goochelaar in de keuken en belangrijker; hij ziet Soof zoals ze is. Als de sexy, grappige en mooie Soof en niet als een chaotische, werkende moeder. Maar of hij uiteindelijk de oplossing voor Soofs huwelijksproblemen is?  

Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=g3W1j3Zky9g

Meer info en reserveren: http://deschalm.com/programma/soof-2-ladies-night/

Nieuwsoverzicht
meld je aan voor de nieuwsbrief
Op de hoogte blijven van bijboekingen nieuwe voorstellingen en nog veel meer leuks? meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
DEEL DEZE VOORSTELLING MET JE VRIENDEN
DELEN OP FACEBOOK
Contact
  • Volg ons
  •   
Kantoor algemeen
Theaterkassa
blijf op de hoogte
Op de hoogte blijven van bijboekingen nieuwe voorstellingen en nog veel meer leuks? meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.