10 januari 2017
Orkest Koninklijke Luchtmacht brengt All Style Music Festival in De Schalm
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

Een compleet nieuw muziekfestival maakt in Noord-Brabant haar intrede: ALL STYLE MUSIC.
De befaamde, professionele muzikanten van Orkest Koninklijke Luchtmacht gaan de uitdaging aan om zich van een compleet andere kant te laten horen. Het theater legt de rode loper uit en brengt de muzikanten naar alle uithoeken van het gebouw in. Jazz, soul, popmuziek, klassieke muziek; you name it!

Alle stijlen muziek worden in diverse ensembles met stijl en theatrale flair gebracht in een unieke festivalsetting, waarbij vrijwel alle publieke ruimtes van De Schalm gebruikt worden. U kunt deze muzikale festivalmiddag onder meer een koperensemble, klarinetkwartet, Big Band, Jazz Beatles en Vintage Brass Quintet. Er is zelfs een kindervoorstelling met fluit (De Kleine Prins).

Gasten kopen een passe-partout (a 15 euro) voor het hele festival en kiezen zelf ensemble en zaal uit het festivalschema.
De geweldige muzikanten zullen het geheel gezamenlijk afsluiten in een spetterende tutti ‘grande finale’.
Bestel via deze link uw kaarten.

Het indoor festival ‘All Style Music’ is een kleinere versie van het zeer succesvolle evenement ‘Nacht van de Militaire Muziek’!

Nieuwsoverzicht
meld je aan voor de nieuwsbrief
Op de hoogte blijven van bijboekingen nieuwe voorstellingen en nog veel meer leuks? meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
DEEL DEZE VOORSTELLING MET JE VRIENDEN
DELEN OP FACEBOOK
Contact
  • Volg ons
  •   
Kantoor algemeen
Theaterkassa
blijf op de hoogte
Op de hoogte blijven van bijboekingen nieuwe voorstellingen en nog veel meer leuks? meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.