Over De Schalm
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

Theater de Schalm is één van de meest gezellige theaters in het zuiden van Nederland.
De Schalm biedt haar bezoekers twee theaterzalen (480 en 185 stoelen), diverse multifunctionele ruimtes en een sfeervol restaurant. Het theater wordt met circa 170 voorstellingen per jaar gerekend tot de middelgrote theaters in Nederland. Wat film betreft richt De Schalm zich voornamelijk op de betere filmhuisfilms.

In het aangrenzende restaurant Studio ’61 kan iedereen een terecht voor een heerlijke lunch of diner, en een gezellige nazit na een voorstelling. De combi theater, film en restaurant onder één dak staat garant voor een compleet middagje dan wel avondje uit!

Daarnaast worden de zalen in het theater zeer regelmatig gehuurd door bedrijven, scholen, verenigingen en andere instellingen voor presentaties, congressen, optredens en andere activiteiten.

De Schalm is gelegen in het centrum van Veldhoven, met goede parkeervoorzieningen.

Geschiedenis
ARBO-verbouwing
Missie
Restaurant Studio ’61
Vrienden van De Schalm
Vacatures
Medewerkers
ANBI
Route en parkeren
Jaarverslag
meld je aan voor de nieuwsbrief
Op de hoogte blijven van bijboekingen nieuwe voorstellingen en nog veel meer leuks? meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief.
contact
  • Volg ons
  •   
kantoor algemeen
theaterkassa
blijf op de hoogte
Op de hoogte blijven van bijboekingen nieuwe voorstellingen en nog veel meer leuks? meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief.