Eten & Drinken
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

De diverse bars in de theaterfoyer en het inpandige restaurant wordt uitgebaat door D’n Burgemister (voorheen Studio ’61 – een aparte Horeca BV).
Het enthousiaste team van horecamedewerkers zorgt met veel plezier voor uw drankje en/of hapje voor, tijdens en na de voorstelling in De Schalm.

Daarnaast kunt u in het restaurant D’n Burgemister terecht voor lunch, diner of een drankje!

De menukaart van D’n Burgemister vindt u via deze link
Reserveringen via 040-2541475 of info@burgemister.nl
Website: http://www.burgemister.nl/
Elke dag geopend vanaf 11:00 uur – zondag vanaf 12:00 uur.

 

======================================================================================

NIEUW: per september 2017 is er een aantal wijzigingen rondom betaling van drankjes bij theatervoorstellingen (met pauze)

1 – Bij theatervoorstellingen met pauze is meestal een pauzedrankje inbegrepen. U betaalt dit dan vooraf bij uw entreekaart (2,50 Euro – inbegrepen in de kaartprijs). In de pauze staat dan een breed assortiment aan drankjes op bladen voor u klaar in de theaterfoyer.

2 – De verkoop van munten stopt. U kunt munten komend seizoen uiteraard nog wel inleveren in de theaterfoyer (niet meer in D’n Burgemister). In de theaterfoyer kunt u vanaf september weer contant en (nieuw) met pin betalen.

3 – Consumptieprijzen per september 2017: 2,25 Euro koffie/thee/fris/bier en 3,25 Euro wijn/speciale bieren (foyer).

 

Geschiedenis
ARBO-verbouwing
Missie
Jaarverslag
Eten & Drinken
Vrienden van De Schalm
Medewerkers
Vacatures
ANBI
Route en parkeren
meld je aan voor de nieuwsbrief
Op de hoogte blijven van bijboekingen nieuwe voorstellingen en nog veel meer leuks? meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Contact
  • Volg ons
  •   
Kantoor algemeen
Theaterkassa
blijf op de hoogte
Op de hoogte blijven van bijboekingen nieuwe voorstellingen en nog veel meer leuks? meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.