Eten & Drinken
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

De diverse bars in de theaterfoyer en het inpandige restaurant wordt uitgebaat door D’n Burgemister (voorheen Studio ’61 – een aparte Horeca BV). Het enthousiaste team van horecamedewerkers zorgt met veel plezier voor uw drankje en/of hapje voor, tijdens en na de voorstelling in De Schalm.
Daarnaast kunt u in het restaurant D’n Burgemister terecht voor lunch, borrel of diner.

De menukaart van D’n Burgemister vindt u hier.
Reserveringen via 040-2541475.

NIEUW: per september 2017 is er een aantal wijzigingen rondom betaling van drankjes
1 – Bij theatervoorstellingen met pauze  komt een pauzedrankje. U betaalt dit vooraf bij uw entreekaart (2,50 Euro – inbegrepen in de kaartprijs). In de pauze staat dan een breed assortiment aan drankjes op bladen voor u klaar in de foyer. Warme dranken en bier kunnen bij de bar gehaald worden.
2 – De verkoop van munten stopt. U kunt munten komend seizoen uiteraard nog wel inleveren in de theaterfoyer (niet meer in Studio ’61). In de theaterfoyer kunt u vanaf september weer contant en (nieuw) met pin betalen.
3 – Consumptieprijzen per september 2017: 2,25 Euro koffie/thee/fris/bier en 3,25 Euro wijn/speciale bieren (foyer).

 

Geschiedenis
ARBO-verbouwing
Missie
Jaarverslag
Eten & Drinken
Vrienden van De Schalm
Medewerkers
Vacatures
ANBI
Route en parkeren
meld je aan voor de nieuwsbrief
Op de hoogte blijven van bijboekingen nieuwe voorstellingen en nog veel meer leuks? meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Contact
  • Volg ons
  •   
Kantoor algemeen
Theaterkassa
blijf op de hoogte
Op de hoogte blijven van bijboekingen nieuwe voorstellingen en nog veel meer leuks? meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.