Medewerkers
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

Theater de Schalm & Restaurant D’n Burgemister bestaat uit een team enthousiaste medewerkers, die uw avond en/of middag uit steeds weer tot een succes proberen te maken! Velen zijn al jaren in dienst en zeer waarschijnlijk een bekend gezicht geworden bij uw uitje naar De Schalm.
Als u een voorstelling in De Schalm bezoekt, komt u onze medewerkers tegen bij de theaterkassa, garderobe en bar . Zij zijn uw aanspreekpunt voor, tijdens en na de voorstelling.

Team De Schalm
Een kaartje voor de voorstelling koopt u online of via onze Theaterkassa. U wordt dan geholpen door Agnes (hoofd theaterkassa), Anja, Annet of Robin.
De balie van de theaterkassa (bezoekersentree op Meiveld naast ingang Gemeentehuis) is drie kwartier voor aanvang van een voorstelling altijd geopend.
Daarnaast zijn de openingstijden van de balie maandag t/m zaterdag van 11.00u tot 15.00u (Van maandag tot en met vrijdag kunt u terecht bij de nieuwe theaterkassa, ingang tegenover de Albert Heijn, op zaterdag en drie kwartier voor aanvang van een voorstelling of film kunt u terecht bij de theaterkassa aan het Meiveld, naast ingang Gemeentehuis)
Telefonisch zijn ze bereikbaar op nummer 040 – 253 35 78 van maandag t/m zaterdag van 11.00u tot 15.00u
E-mail: reserveringen@deschalm.com

Onze jongens van afdeling Techniek vindt u voorafgaand, tijdens en na de voorstelling actief achter de schermen. Zij helpen met de opbouw en afbouw van decor, licht en geluid. Ze zijn het aanspreekpunt voor de technici van gezelschappen. Een zeer actief team, dat graag meedenkt met gebruikers en huurders.
Maurice, Tom, Barth-Jan, Coen en Mark (en onze oproepers techniek natuurlijk!) staan voor u klaar en zijn bereikbaar via:
Telefoonnummer: 040 – 254 79 19
E-mail: productie@deschalm.com

Op facilitair gebied hebben we ‘in huis’ een paar fantastische dames, die alle ruimtes in het gebouw netjes en glimmend houden.
Daarnaast is een klein, hecht team overdag actief in de kantoortuin (2e verdieping nieuwbouwgedeelte Schalm).

Kantoornummer: 040 – 253 7635
E-mail: info@deschalm.com

Management Team
Directeur:
Sjoert Bossers
Manager Techniek & Facilitair:
Maurice Verbruggen
Manager Marketing en Programmering:
Monique van den Berg

Kantoor
Hoofd Evenementen:
Marlies van Inzen
Medewerker Evenementen:
Robin van Hoof
Stagiair Evenementen:
Anna Manders
Medewerker Marketing:
Linda Heemstra
Stagiair Marketing:
Sanne Huijbregts
Medewerker Programma / Fondsenwerver
: Nancy van Dijck
Personeel &Organisatie: Nicole Janssen
Financiën: Mark Ruijs

 

Geschiedenis
ARBO-verbouwing
Missie
Jaarverslag
Eten & Drinken
Vrienden van De Schalm
Medewerkers
Vacatures
ANBI
Route en parkeren
meld je aan voor de nieuwsbrief
Op de hoogte blijven van bijboekingen nieuwe voorstellingen en nog veel meer leuks? meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Contact
  • Volg ons
  •   
Kantoor algemeen
Theaterkassa
blijf op de hoogte
Op de hoogte blijven van bijboekingen nieuwe voorstellingen en nog veel meer leuks? meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.