Route en parkeren
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

Theater de Schalm
Meiveld 3, 5501 KA Veldhoven

Parkeergelegenheid
Rondom Theater de Schalm kunt u het best parkeren op parkeerterrein Repel of parkeergarage Geer. Deze parkeergelegenheden vindt u rondom de rode cirkel op de afbeelding hieronder. Komende vanaf Heemweg neemt u op de rotonde de afslag naar Geer. Het parkeerterrein Repel vindt u na de bocht aan uw rechterzijde, en de parkeergarage Geer na de bocht recht voor u. De rode pijl op de afbeelding markeert de toegangsdeur naar het theater, komende vanuit de parkeergarage. Bij gebruik van het parkeerterrein Repel kunt u via het Minneveld (bij Bibliotheek naar Gemeentehuis) de dubbele deuren nemen naar het plein Meiveld.

parkeren

Voor parkeerterrein Repel geldt:
– maandag t/m zaterdag gratis parkeren ’s avonds na 18.00 uur (m.u.v. vrijdagavond – koopavond na 21.00 uur) en op zondag.
(In verband met de herinrichting van de noordentree van het CityCentrum is er geen parkeerruimte voor de Albert Heijn meer).

Voor parkeergarage Geer geldt vanaf begin november 2016:
– Sluitingstijd inrijden is 23.00 uur. Bij een voorstelling op zondagavond geldt dit ook (normaal is de parkeergarage op zondag eerder dicht).
– Uitrijden is 24/7 mogelijk!
– Na 18.00 uur is het parkeren in de garage, net als buiten, gratis (vrijdag koopavond na 21.00u). U betaalt bij het uitrijden alleen voor de tijd die u vóór 18.00 uur (vrijdag voor 21.00 uur) geparkeerd heeft. De betaalautomaten verrekenen dit automatisch.
– Op zondag parkeert u gratis in de parkeergarage (en ook op parkeerterrein Repel).
– De toegangsdeuren op het Meiveld en op het Minneveld geven toegang voor voetgangers die hun auto op willen halen.
Let op: u heeft uw parkeerkaartje nodig om de toegangsdeur naar de parkeergarage te openen.

Ingang Theater de Schalm
De bezoekersentree voor voorstellingen (hoofdingang) bevindt zich aan het Meiveld, naast de ingang van het gemeentehuis. Kaartverkoop: Van maandag tot en met vrijdag kunt u terecht bij de nieuwbouw (ingang tegenover AH). Voor aanvang van voorstellingen en films en op zaterdag kunt u terecht bij de hoofdingang (tussen het gemeentehuis en restaurant D’n Burgemister)

ROUTEBESCHRIJVING

Met de auto
Vanuit de richting Venlo/Maastricht en vanuit de richting ’s-hertogenbosch/Tilburg neemt u op de autosnelweg A2 (e25). Bij het naderen van Eindhoven houdt u randweg Eindhoven, de N2 richting Veldhoven aan. Onderaan de afrit 31, Veldhoven, gaat u rechtsaf, richting Veldhoven (Heistraat) .
Bij de Hovenring (rotonde Heerbaan) slaat u linksaf naar Veldhoven–Centrum (Heerbaan). Bij de (verhoogde) rotonde linksaf (Heemweg) . Bij de dan volgende rotonde ziet u het theater recht voor u. De ingang van Theater de Schalm ligt aan het Meiveld (plein achter het gebouw).

Navigatie systeem
Chauffeurs die komen laden en lossen en bezoekers moeten in het navigatiesysteem het adres ‘Geer 10 in Veldhoven’ invoeren. Dit is het adres van het politiebureau. Aan de overkant kunt u Theater de Schalm zien.

Met het openbaar Vervoer
Vanuit NS-station Eindhoven: Lijn 402 (halte Heemweg/Centrum, aan de zijde van de Albert Heijn). Lijn 15 (halte Citycentrum/aan de zijde van de Jumbo/door het Citycentrum heenlopen naar De Schalm)

Theaterkassa: 040 253 35 78 / reserveringen@deschalm.com (ma-vr 11:00-15.00u / balie 11:00-15.00u)
Kantoor Algemeen: 040 253 7635 / info@deschalm.com (ma-za 9:00-17:00u)

Geschiedenis
ARBO-verbouwing
Missie
Jaarverslag
Eten & Drinken
Vrienden van De Schalm
Medewerkers
Vacatures
ANBI
Route en parkeren
meld je aan voor de nieuwsbrief
Op de hoogte blijven van bijboekingen nieuwe voorstellingen en nog veel meer leuks? meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Contact
  • Volg ons
  •   
Kantoor algemeen
Theaterkassa
blijf op de hoogte
Op de hoogte blijven van bijboekingen nieuwe voorstellingen en nog veel meer leuks? meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.