Route en parkeren
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

Theater de Schalm
Meiveld 3, 5501 KA Veldhoven

Parkeergelegenheid

Rondom Theater de Schalm kunt u het best parkeren op parkeerterrein Repel of parkeergarage Geer. Deze parkeergelegenheden vindt u rondom de rode cirkel op de afbeelding hieronder. Komende vanaf Heemweg neemt u op de rotonde de afslag naar Geer. Het parkeerterrein Repel vindt u na de bocht aan uw rechterzijde, en de parkeergarage Geer na de bocht recht voor u. De rode pijl op de afbeelding markeert de toegangsdeur naar het theater, komende vanuit de parkeergarage. Bij gebruik van het parkeerterrein Repel kunt u via het Minneveld (bij Bibliotheek naar Gemeentehuis) de dubbele deuren nemen naar het plein Meiveld.

parkeren

Voor parkeerterrein Repel geldt:
– maandag t/m zaterdag gratis parkeren ’s avonds na 18.00 uur (m.u.v. vrijdagavond – koopavond na 21.00 uur) en op zondag.
(In verband met de herinrichting van de noordentree van het CityCentrum is er geen parkeerruimte voor de Albert Heijn meer).
Voor parkeergarage Geer geldt:
– Inrijden kan van maandag tot en met zondag van 08.00 tot 23.00 uur.
– Uitrijden is 24/7 mogelijk!
– Na 18.00 uur is het parkeren in de garage, net als buiten, gratis (vrijdag koopavond na 21.00u). U betaalt bij het uitrijden alleen voor de tijd die u vóór 18.00 uur (vrijdag voor 21.00 uur) geparkeerd heeft. De betaalautomaten verrekenen dit automatisch.
– Op zondag parkeert u gratis in de parkeergarage (en ook op parkeerterrein Repel).
– Parkeerders die buiten de openingstijden willen uitrijden hebben het parkeerkaartje nodig om toegang te krijgen tot de parkeergarage. U stopt het kaartje in de automaat bij de ingang aan Meiveld of Minneveld. De deur gaat open en u kunt de parkeergarage in.
– Het adres van de parkeergarage is Geer 60.

Parkeergelegenheid Mindervaliden
U vindt twee gehandicaptenparkeerplaatsen op het Minneveld (voor de bibliotheek). U komt via de doorgang van het gemeentehuis uit bij de hoofdingang van De Schalm. Het Minneveld is tevens de taxistandplaats voor de Taxibus.

 

Ingang Theater de Schalm
De bezoekersentree voor voorstellingen (hoofdingang) bevindt zich aan het Meiveld, naast de ingang van het gemeentehuis. Kaartverkoop: Van maandag tot en met vrijdag kunt u terecht bij de nieuwbouw (ingang tegenover AH). Voor aanvang van voorstellingen en films en op zaterdag kunt u terecht bij de hoofdingang (tussen het gemeentehuis en ons restaurant Studio ’61)

ROUTEBESCHRIJVING

Met de auto
Vanuit de richting Venlo/Maastricht en vanuit de richting ’s-hertogenbosch/Tilburg neemt u op de autosnelweg A2 (e25). Bij het naderen van Eindhoven houdt u randweg Eindhoven, de N2 richting Veldhoven aan. Onderaan de afrit 31, Veldhoven, gaat u rechtsaf, richting Veldhoven (Heistraat) .
Bij de Hovenring (rotonde Heerbaan) slaat u linksaf naar Veldhoven–Centrum (Heerbaan). Bij de (verhoogde) rotonde linksaf (Heemweg) . Bij de dan volgende rotonde ziet u het theater recht voor u. De ingang van Theater de Schalm ligt aan het Meiveld (plein achter het gebouw).

Navigatie systeem
Chauffeurs die komen laden en lossen en bezoekers moeten in het navigatiesysteem het adres ‘Geer 10 in Veldhoven’ invoeren. Dit is het adres van het politiebureau. Aan de overkant kunt u Theater de Schalm zien.

Met het openbaar Vervoer
Vanuit NS-station Eindhoven: Lijn 402 (halte Heemweg/Centrum, aan de zijde van de Albert Heijn). Lijn 15 (halte Citycentrum/aan de zijde van de Jumbo/door het Citycentrum heenlopen naar De Schalm)

Theaterkassa: 040 253 35 78 / reserveringen@deschalm.com (ma-za 11:00-15.00u / balie 10.30-14.30u)
Kantoor Algemeen: 040 253 7635 / info@deschalm.com (ma-vr 9:00-17:00u)

Geschiedenis
ARBO-verbouwing
Missie
Restaurant Studio ’61
Vrienden van De Schalm
Vacatures
Medewerkers
ANBI
Route en parkeren
meld je aan voor de nieuwsbrief
Op de hoogte blijven van bijboekingen nieuwe voorstellingen en nog veel meer leuks? meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief.
contact
  • Volg ons
  •   
kantoor algemeen
theaterkassa
blijf op de hoogte
Op de hoogte blijven van bijboekingen nieuwe voorstellingen en nog veel meer leuks? meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief.