Restaurant Studio ’61
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

Logo Studio 61

Sinds 2009 heeft Theater de Schalm het beheer over een eigen café/restaurant (in hetzelfde gebouw als het theater aan het Meiveld).
Vanaf oktober 2015 is ‘Grand Café de Schalm’ verder gegaan onder de naam ‘Studio ’61’. Deze naam refereert aan het ontstaansjaar van De Schalm (1961) en geeft tegelijkertijd de multifunctionaliteit van de ruimte weer. Zo worden in het café/restaurant steeds meer muzikale afterparty’s en feesten gehouden.

Studio ’61 introduceert het voor Veldhoven compleet nieuwe concept ‘Eindeloos Genieten‘. Dat betekent, dat u eindeloos overheerlijke gerechtjes (voor/hoofd/dessert) kunt bestellen van de nieuwe Eindeloos Genieten Menukaart.
Geniet u wat korter? Dan hebben we voor u de Gewoon Genieten Menukaart, en kunt u per gerecht bestellen.

Naast deze twee dinerconcepten, kunt u nog steeds bij Studio ’61 terecht voor een lekkere lunch. En uiteraard blijven we dé plek om gezellig na te borrelen na een film- of theatervoorstelling in Theater de Schalm.
Graag heten we ook u (wederom) van harte welkom!

Klik hier om de website van Studio ’61 te openen
Klik hier om de facebookpagina van Studio ’61 te openen

Geschiedenis
ARBO-verbouwing
Missie
Restaurant Studio ’61
Vrienden van De Schalm
Vacatures
Medewerkers
ANBI
Route en parkeren
meld je aan voor de nieuwsbrief
Op de hoogte blijven van bijboekingen nieuwe voorstellingen en nog veel meer leuks? meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief.
contact
  • Volg ons
  •   
kantoor algemeen
theaterkassa
blijf op de hoogte
Op de hoogte blijven van bijboekingen nieuwe voorstellingen en nog veel meer leuks? meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief.