Restaurant Studio ’61
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

Logo Studio 61

Vanaf oktober 2015 is ‘Grand Café de Schalm’ verder gegaan onder de naam ‘Studio ’61’. Deze naam refereert aan het ontstaansjaar van De Schalm (1961) en geeft tegelijkertijd de multifunctionaliteit van de ruimte weer. Zo worden in het café/restaurant steeds meer muzikale afterparty’s en feesten gehouden.

Studio ’61 introduceert het voor Veldhoven nieuwe concept ‘Uitgebreid Genieten‘. Dat betekent, dat u ‘eindeloos’ overheerlijke gerechtjes (voor/hoofd/dessert) kunt bestellen van de nieuwe Uitgebreid Genieten Menukaart.

Wilt u eten in combinatie met de voorstelling? Dan hebben we voor u het Theater- en Filmmenu, een twee- of driegangen keuzemenu met de garantie dat u op tijd bij de voorstelling bent.

Naast deze twee dinerconcepten, kunt u nog steeds bij Studio ’61 terecht voor een lekkere lunch. En uiteraard blijven we dé plek om gezellig na te borrelen na een film- of theatervoorstelling in Theater de Schalm.

Graag heten we ook u (wederom) van harte welkom!

Klik hier om de website van Studio ’61 te openen
Klik hier om de facebookpagina van Studio ’61 te openen

Geschiedenis
ARBO-verbouwing
Missie
Restaurant Studio ’61
Vrienden van De Schalm
Vacatures
Medewerkers
ANBI
Route en parkeren
Jaarverslag
meld je aan voor de nieuwsbrief
Op de hoogte blijven van bijboekingen nieuwe voorstellingen en nog veel meer leuks? meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief.
contact
  • Volg ons
  •   
kantoor algemeen
theaterkassa
blijf op de hoogte
Op de hoogte blijven van bijboekingen nieuwe voorstellingen en nog veel meer leuks? meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief.