Vrienden van De Schalm
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

In theaterseizoen 2015-2016 is Theater de Schalm gestart met ‘Vrienden van de Schalm‘.

Waarom hebben we de Vrienden opgericht?
Goede vrienden zijn belangrijk voor een theater. Zij komen over het algemeen graag naar het theater en dragen De Schalm en cultuur in het algemeen een warm hart toe. Zij zijn daarom belangrijk als ambassadeurs, maar ook als gesprekspartner, als netwerker en als donateur. Met de bijdragen van de Vrienden wil De Schalm bijzondere projecten tot stand kunnen brengen.

Doel 
Theater de Schalm richtte in seizoen 2015-2016 Vrienden van De Schalm op met als hoofddoel een podium te kunnen blijven bieden aan bijzondere theaterproducties of lokale cultuurinitiatieven in het theater.  Ook meer ideële doelen kunnen onder het doel vallen. Hierbij valt te denken aan stimuleren van theaterbezoek door bijvoorbeeld alleenstaande ouderen of mensen met een zeer beperkt budget. Als Vriend helpt u dit mogelijk te (blijven) maken. Vrienden zijn bovendien ambassadeurs van De Schalm door hun verbondenheid met het theater.

Bijdrage
Per 1 juli betaalt u 30 euro voor 1 persoon en voor elk volgend persoon op hetzelfde adres betaalt u 20 euro. Een hoger bedrag inleggen naar keuze blijft uiteraard ook mogelijk. Theater de Schalm beschikt over de ANBI status.

Wijziging privileges
De volgende privileges zijn van toepassing op het nieuwe lidmaatschap:
– Eerste keuze uit voorstellingen in het theaterseizoen 2017/2018 (pré-voorinschrijving, vanaf woensdag 3 mei 2017)
– Gratis SRP-pas ter waarde van 10 euro. Hiermee krijgt u circa 10% korting op de meeste voorstellingen in de voorverkoopperiode
– Eenmaal per jaar exclusieve Vriendenavond inclusief ledenvergadering en meet & greet met een artiest
– Tweemaal per jaar digitaal Vriendenbulletin
– Tweemaal per jaar kennismaking met ‘nieuw talent’ – bezoek een ‘onbekende’ artiest met een aantrekkelijke korting
– Uitnodiging voor het bijwonen van de jaarlijkse gratis previewavond
– Eenmaal  per jaar een betrokkenheidsbijeenkomst  – exclusief kijkje achter de schermen bij een bedrijfsonderdeel van De Schalm (bijvoorbeeld meekijken met de techniek,  programmering, ect.)

Vereniging Vrienden van De Schalm
Om de belangen van de Vrienden en de ingelegde gelden beter te behartigen is besloten tot oprichting van een Vereniging Vrienden van De Schalm. Tijdens de ledenvergadering op dinsdag 14 februari 2017 zijn de statuten vastgesteld en de bestuursleden benoemd.

De bestuursleden zijn:
– De heer Rob Goudvis – voorzitter
– Mevrouw Jans Pilmeyer – penningmeester
– De heer Hans van de Molengraft – bestuurslid
– Mevrouw Veja Hendriksen – secretaris

Vanuit De Schalm zijn Jan Wouda, Nancy van Dijck en Linda Heemstra betrokken bij de Vereniging Vrienden van De Schalm.

Meer informatie ontvangen of ook lid worden?
Mail vrienden@deschalm.com

 

Geschiedenis
ARBO-verbouwing
Missie
Eten & Drinken / Studio ’61
Vrienden van De Schalm
Vacatures
Medewerkers
ANBI
Route en parkeren
Jaarverslag
meld je aan voor de nieuwsbrief
Op de hoogte blijven van bijboekingen nieuwe voorstellingen en nog veel meer leuks? meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Contact
  • Volg ons
  •   
Kantoor algemeen
Theaterkassa
blijf op de hoogte
Op de hoogte blijven van bijboekingen nieuwe voorstellingen en nog veel meer leuks? meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.