Vrienden van De Schalm
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

In theaterseizoen 2015-2016 is Theater de Schalm gestart met ‘Vrienden van de Schalm‘.

Waarom hebben we de Vrienden opgericht?
Goede vrienden zijn belangrijk voor een theater. Zij komen over het algemeen graag naar het theater en dragen De Schalm en cultuur in het algemeen een warm hart toe. Zij zijn daarom belangrijk als ambassadeurs, maar ook als gesprekspartner, als netwerker en als donateur. Met de bijdragen van de Vrienden wil De Schalm bijzondere projecten tot stand kunnen brengen.

Doel 
Theater de Schalm richtte in seizoen 2015-2016 Vrienden van De Schalm op met als hoofddoel een podium te kunnen blijven bieden aan bijzondere theaterproducties of lokale cultuurinitiatieven in het theater.  Ook meer ideële doelen kunnen onder het doel vallen. Hierbij valt te denken aan stimuleren van theaterbezoek door bijvoorbeeld alleenstaande ouderen of mensen met een zeer beperkt budget. Als Vriend helpt u dit mogelijk te (blijven) maken. Vrienden zijn bovendien ambassadeurs van De Schalm door hun verbondenheid met het theater.

Samenwerking met jongeren
De Vereniging Vrienden wil zich komend theaterseizoen (2018/2019) vooral richten op jongeren. De jeugd heeft de toekomst en er zijn tal van projecten denkbaar waar het stimuleren en ontwikkelen van nieuw talent, kunsteducatie en een eerste kennismaking met het grote podium wat extra ondersteuning verdient. De Vrienden zien dat als waardevolle investering voor een gezonde toekomst en voor De Schalm!

Bijdrage
U betaalt 30 euro voor 1 persoon en voor elk volgend persoon op hetzelfde adres betaalt u 20 euro. Een hoger bedrag inleggen naar keuze is mogelijk. Theater de Schalm beschikt over de ANBI status. Het Vriendenlidmaatschap loopt jaarlijks van 1 mei tot en met 30 april (tussentijds instromen is mogelijk). Het lidmaatschap wordt per jaar automatisch verlengd.

Privileges
Met uw lidmaatschap steunt u indirect stichting Theater de Schalm welke een enorm belangrijke bijdrage heeft in het creëren van een gezond en vitaal woon-leefklimaat. Daardoor is het op zichzelf al een belangrijk goed doel om te ondersteunen. Tegelijkertijd ontvangt u als dank voor uw bijdrage ook enkele voordelen en privileges bij uw lidmaatschap:
– Eerste keuze uit voorstellingen in seizoen 2018/2019
– Een Vroegboekpas ter waarde van €10, waarmee u tot 1 juli 2018 korting krijgt op de meeste theatervoorstellingen
– Eenmaal per jaar exclusieve Vriendenavond incl. ledenvergadering en meet & greet
– Tweemaal per jaar digitaal Vriendenbulletin
– Tweemaal per jaar kennismaking met ‘nieuw talent’: bezoek een ‘onbekende’ artiest met korting
– Uitnodiging tot het bijwonen van de gratis previewavond voor vaste bezoekers

Vereniging Vrienden van De Schalm
Om de belangen van de Vrienden en de ingelegde gelden beter te behartigen is besloten tot oprichting van een Vereniging Vrienden van De Schalm. Tijdens de ledenvergadering op dinsdag 14 februari 2017 zijn de statuten vastgesteld en de bestuursleden benoemd.

De bestuursleden zijn:
– De heer Rob Goudvis – voorzitter
– Mevrouw Jans Pilmeyer – penningmeester
– De heer Hans van de Molengraft – bestuurslid
– Mevrouw Veja Hendriksen – secretaris

Vanuit De Schalm zijn Nancy van Dijck, Sjoert Bossers en Linda Heemstra betrokken bij de Vereniging Vrienden van De Schalm.

Heeft u vragen of wilt u Vriend worden?
Mail dan naar vrienden@deschalm.com. Wij hopen u ook als Vriend te mogen verwelkomen!

Geschiedenis
ARBO-verbouwing
Missie
Jaarverslag
Eten & Drinken
Vrienden van De Schalm
Medewerkers
Vacatures
ANBI
Route en parkeren
meld je aan voor de nieuwsbrief
Op de hoogte blijven van bijboekingen nieuwe voorstellingen en nog veel meer leuks? meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Contact
  • Volg ons
  •   
Kantoor algemeen
Theaterkassa
blijf op de hoogte
Op de hoogte blijven van bijboekingen nieuwe voorstellingen en nog veel meer leuks? meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.