4 november 2016
Parkeergarage Geer voor veilig en droog parkeren bij theater
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

Parkeergarage Geer – gelegen onder het plein Meiveld naast het theater – is gemoderniseerd, langer open en voortaan 24/7 uitrijdbaar!
Bekijk hier het persbericht van Gemeente Veldhoven.

Vanaf begin november 2016 geldt voor parkeren in Parkeergarage Geer het volgende:
– Sluitingstijd inrijden bij theatervoorstellingen = 21.00 uur. Bij een voorstelling op zondagavond geldt dit ook (normaal is de parkeergarage op zondag eerder dicht).
– Uitrijden is voortaan 24/7 mogelijk! Inrijden kan tot 23.00 uur.
– Na 18.00 uur is het parkeren in de garage, net als buiten, gratis (vrijdag koopavond na 21.00u). U betaalt bij het uitrijden alleen voor de tijd die u vóór 18.00 uur (vrijdag voor 21.00 uur) geparkeerd heeft. De betaalautomaten verrekenen dit automatisch.
– De toegangsdeuren op het Meiveld en op het Minneveld geven toegang voor voetgangers die hun auto op willen halen.
Let op: u heeft uw parkeerkaartje nodig om de toegangsdeur naar de parkeergarage te openen.

Naast parkeren bij deze parkeergarage kunt u ook terecht op het nabijgelegen parkeerterrein Repel. Beide parkeergelegenheden vindt u rondom de rode cirkel op de afbeelding hieronder. Komende vanaf Heemweg neemt u op de rotonde de afslag naar Geer. Het parkeerterrein Repel vindt u na de bocht aan uw rechterzijde, en de parkeergarage Geer na de bocht recht voor u. De rode pijl op de afbeelding markeert de toegangsdeur naar het theater, komende vanuit de parkeergarage. Bij gebruik van het parkeerterrein Repel kunt u via het Minneveld (bij Bibliotheek naar Gemeentehuis) de dubbele deuren nemen naar het plein Meiveld. Deze dubbele deuren zijn voortaan ook ’s avonds geopend.

parkeren

Voor parkeerterrein Repel geldt:
– maandag t/m zaterdag gratis parkeren ’s avonds na 18.00 uur (m.u.v. vrijdagavond – koopavond na 21.00 uur) en op zondag.
(In verband met de herinrichting van de noordentree van het CityCentrum is er geen parkeerruimte voor de Albert Heijn meer).

De bezoekersentree voor voorstellingen (hoofdingang) bevindt zich aan het Meiveld, naast de ingang van het gemeentehuis.

Nieuwsoverzicht
meld je aan voor de nieuwsbrief
Op de hoogte blijven van bijboekingen nieuwe voorstellingen en nog veel meer leuks? meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
DEEL DEZE VOORSTELLING MET JE VRIENDEN
DELEN OP FACEBOOK
Contact
  • Volg ons
  •   
Kantoor algemeen
Theaterkassa
blijf op de hoogte
Op de hoogte blijven van bijboekingen nieuwe voorstellingen en nog veel meer leuks? meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.