14 juni 2017
Paul Vredenberg wordt nieuwe Horeca-exploitant van Studio ’61 & Theater de Schalm
................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

Deze week is in Theater de Schalm de officiële overdracht getekend van de horeca-exploitatie van het theater naar Veldhovenaar Paul Vredenberg. Hij wordt daarmee exploitant van het restaurant en alle horeca-gerelateerde zaken in het theater. Hiermee is een lang gekoesterde wens van zowel De Schalm als van Paul werkelijkheid geworden.

Theater de Schalm is blij met Paul als exploitant. Paul – al sinds januari 2017 actief als manager horeca – kan de horeca bij het theater de impuls geven die het nodig heeft om aan de verwachtingen van het zeer diverse theaterpubliek te voldoen.

Jan Wouda: “Met Paul staat er een echte Veldhovense horeca-ondernemer aan het roer die weet wat er leeft in Veldhoven en samen met het theater gaat werken aan een nog mooier uitgaansgebied in het City Centrum. Paul werkt aan een nieuw concept dat in september bekend zal worden gemaakt en ik wens hem veel succes met zijn zaak en het verlevendigen van het centrum”.

Paul Vredenberg: “Voor mij gaat een droom in vervulling. Al mijn horecakennis, opgedaan in eigen zaken en de theater- en muziekwereld, komt hier bij Studio’61 & De Schalm bij elkaar. Naast een mooi eetconcept denk ik samen met het theater  al na over nieuwe lokale evenementen. De combinatie theater en horeca is perfect en geeft me de kans om het City Centrum die geweldige impuls te geven. Ik heb er zin in!

Nieuwsoverzicht
meld je aan voor de nieuwsbrief
Op de hoogte blijven van bijboekingen nieuwe voorstellingen en nog veel meer leuks? meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
DEEL DEZE VOORSTELLING MET JE VRIENDEN
DELEN OP FACEBOOK
Contact
  • Volg ons
  •   
Kantoor algemeen
Theaterkassa
blijf op de hoogte
Op de hoogte blijven van bijboekingen nieuwe voorstellingen en nog veel meer leuks? meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.