Home > Programma > Doorgefokt – Sara Kroos (reprise)

do 1 juni | 20:15 uur | Cabaret | Grote Zaal

Doorgefokt – Sara Kroos (reprise)

In verband met de overgang naar een nieuw kassasysteem reserveert u kaarten voor films en theatervoorstellingen voor dit seizoen niet meer online. U kunt kaarten voor deze voorstelling reserveren door te mailen naar reserveringen@deschalm.com (o.v.v. naam voorstelling en uw gegevens). Bellen kan ook (040-2533578 ma tot za 11-15u) en uiteraard aan de balie van de theaterkassa.

‘Doorgefokt’ is de nieuwe, hilarische voorstelling van Sara Kroos, waarin ze het ene moment tot het randje gaat of erover, en het andere moment weet te ontroeren. Kroos is een echte publiekslieveling, ze staat dan ook al vijftien jaar voor volle, enthousiaste zalen. Met recht een van de grappigste vrouwen van het land! ‘Doorgefokt’ gaat over de menselijke weeffouten die wij allemaal herkennen. Sara Kroos is in ‘Doorgefokt’ wederom genadeloos, scherp en ontwapenend, maar bovenal enorm grappig.

De pers heeft de nieuwe show van Sara Kroos laaiend enthousiast ontvangen. Het regende sterren:

Algemeen Dagblad: ***** 
“Kroos is weergaloos! Knappe observaties, een groot gevoel voor zelfspot en een welhaast perfecte timing. Aan de vleugel weet ze een onbedaarlijk lachende zaal muisstil te krijgen. Doorgefokt is zonder meer een van haar allerbeste shows. De geestigste in elk geval.”

Telegraaf: ****
“De meest kostelijke anekdotes, de kunst van het amuseren heeft Sara Kroos na 15 jaar als geen ander onder de knie. Met haar grove taalgebruik en een zeer hoge grapdichtheid mag ze zich absoluut tot de grappigste vrouwen (en mannen) van Nederland rekenen.”

NRC Handelsblad: ****
“Haar humor is pittig en heerlijk vunzig. Maar ze weet je ook een paar keer goed emotioneel te raken. Het tempo ligt hoog en geen mogelijkheid tot een grap blijft onbenut. Kroos bewijst andermaal tot de top te behoren.”

Volkskrant: ****
“Het ene moment is Kroos snoeihard en bot, om het daarna te compenseren met warmte en mededogen. Alles wordt geserveerd met een verpletterende humor.”

Trouw: ****
“Ze vertelt met veel zelfspot, een fraai geconstrueerde voorstelling waarbij ze uiteindelijk bij de kern uitkomt. Wie de veerkracht van de mens zo mooi en grappig theatraal kan maken, is een hele grote.”

....................................................................................................
Volg          
....................................................................................................
BEKIJK DE PREVIEW
....................................................................................................
TWITTER
BESTELINFORMATIE
Datum & tijd
Entree: €24,00
Aanvang: 20:15 uur
Genre: Cabaret
Zaal: Grote Zaal
....................................................................................................
DEEL DEZE VOORSTELLING MET JE VRIENDEN
DELEN OP FACEBOOK
SPECIAAL VOOR JOU GESELECTEERD
contact
  • Volg ons
  •   
kantoor algemeen
theaterkassa
blijf op de hoogte
Op de hoogte blijven van bijboekingen nieuwe voorstellingen en nog veel meer leuks? meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief.