Home > Programma > LeineRoebana | Sweet Demon

Seizoen 2018/2019
wo 17 oktober | 20:15 uur | Dans | Grote Zaal

LeineRoebana | Sweet Demon

LeineRoebana is terug met een nieuwe voorstelling, uitgevoerd door een cast van uitsluitend mannen. Naast Uri Eugenio, een van de gezichtsbepalende dansers van LeineRoebana, vult een nieuwe generatie dansers het toneel: Michael Sastrowitomo, Rob Polmann, Alessio Reedijk en Andrea Pisano.

In Sweet Demon geven zij met hart, hoofd en lichaam gestalte aan een voorstelling waarin uitersten elkaar raken en ineenvloeien – vol tegenstellingen en dubbelzinnigheden, uitputting en verstilling, vrolijkheid en somberheid, verstand en passie.

In Sweet Demon begint LeineRoebana bij haar grootste inspiratiebron: het lichaam.
Ontdek de muzikaliteit in dat lichaam en er ontstaat dans.

De demonen die LeineRoebana op hun pad als dansmaker begeleidden worden in Sweet Demon bezworen en liefdevol omarmd: Richard Foreman, die het menselijk vermogen aanspreekt om verbanden te leggen tussen toevalligheden; Trisha Brown voor wie alles dans is; Pina Bausch die waarachtigheid als ultieme toetssteen aanbrengt en Carlo Gesualdo wiens manierisme een synthese is van vorm en waarachtigheid.

Sweet Demon is een voorstelling die meesleept en verleidt en u tegelijk op het verkeerde been zet: waartoe de waarachtigheid van het dansende lichaam in een georganiseerde ruimte van mogelijkheden al niet in staat is!

Publieksonthaal
Bij alle voorstellingen nodigt LeineRoebana haar publiek uit om kennis te maken met dansers, choreografen, musici en de inspirerende demonen: een half uur voor aanvang gaan de zaaldeuren open voor het publieksonthaal! Bijzondere ervaringen tijdens het maakproces worden gedeeld en vragen worden beantwoord.

 

....................................................................................................
Volg             
....................................................................................................
BEKIJK DE PREVIEW
....................................................................................................
BESTELINFORMATIE
Datum & tijd
Entree: €21,50 meer info 

Exclusief 1,25 Euro servicekosten.
U betaalt per boeking een vast bedrag aan servicekosten. Deze servicekosten dekken o.a. onze systeemkosten, datacommunicatiekosten, verkoopkosten, administratiekosten, kosten voor de klantenservice, bancaire kosten en transactiekosten. U betaalt deze kosten als tegemoetkoming in de kosten die Theater de Schalm maakt voor het verkopen van tickets.
Dit bedrag is maximaal € 5 per boeking (€ 1,25 – 1 kaart, € 2,50 – 2 kaarten, € 5 vanaf 4 kaarten), en ongeacht de bestelwijze (internet/telefoon/e-mail/balie).

Aanvang: 20:15 uur
Genre: Dans
Zaal: Grote Zaal
....................................................................................................
KOOP TICKETS
DEEL DEZE VOORSTELLING MET JE VRIENDEN
DELEN OP FACEBOOK
SPECIAAL VOOR JOU GESELECTEERD
contact
  • Volg ons
  •   
kantoor algemeen
theaterkassa
blijf op de hoogte
Op de hoogte blijven van bijboekingen nieuwe voorstellingen en nog veel meer leuks? meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.