Home > Programma > Literatuurfestival Veldhoven

geannuleerd
za 24 maart | 20:15 uur | Veldhoven en regio, Specials | Grote Zaal

Literatuurfestival Veldhoven

In verband met de geringe belangstelling is dit festival helaas geannuleerd. Bezoekers die tickets hebben besteld, ontvangen hierover persoonlijk bericht.

Lettervreters, boekenwurmen, leesfanaten en festivalliefhebbers opgelet! Bibliotheek Veldhoven en Theater de Schalm hebben de handen ineen geslagen om het literatuur- en muziekminnend publiek (en iedereen die daarmee kennis wil maken) in de watten te leggen. In 2018 presenteren zij samen het Literatuurfestival Veldhoven. U kunt deze avond gaan genieten van diverse bekende schrijvers en muziekartiesten. Uiteraard zijn er – ism Bruna Veldhoven – ook boeken te koop (tevens te laten signeren door de diverse auteurs).

Met trots presenteren we de Line-up van het Literatuurfestival:

– Kluun
Raymond van de Klundert, (1964), kortweg Kluun, bekend van ‘Komt een Vrouw bij de Dokter’ (best verkochte Nederlandse debuutroman aller tijden!), ‘Help, ik heb mijn vrouw zwanger gemaakt’ en ‘Klunen’.

– Connie Palmen
Connie Palmen is in 1955 geboren in Sint Odiliënberg. Ze behoort tot één van de belangrijkste schrijfsters van deze tijd en behaalde grote successen met boeken als De vriendschap, I.M. en Lucifer. Ze won zowel de AKO (1995) als de Libris Literatuurprijs (2016) en schreef in 2017 het Boekenweekessay.

– Octavie Wolters
Octavie (1976 – Sint Odiliënberg) debuteerde in 2016 met het indrukwekkende Voorland, en werkt momenteel aan haar tweede roman.

– Kernkoppen
De Gebroeders Steen komen met creatieve experimenten en sterke popliedjes. Tekstuele kwaliteit en eerlijkheid spelen een prominente rol in de weloverwogen teksten. Turbotaal en levensraps! Zie een zeer positieve recensie van de Theaterkrant via onderstaande link.

Stomp

– Saillant Détail
Improvisatietheatercollectief Saillant Détail bestaat uit Nick Brekelmans, Leon Coset, Jules Keeris en Mark van der Linden. Sinds enkele jaren gaan zij steevast met zijn vieren terrastheaterfestivals in binnen- en buitenland af. Met hun energieke parodieën op bekende films en theaterwerken, weten zij het publiek telkens weer op het puntje van hun stoel te krijgen.

– The Chap’s Cabin
Stel je voor: een hut in de middle of nowhere, op een klif uitkijkend over de wilde oceaan, in een donker bos of de bergen. Een knapperend haardvuur, een hartverwarmend drankje, je geliefde aan je zijde, begeleid door de magische klanken van gezworen maten Stephan van de Kimmenade en Martijn van Herpen. Melancholische liedjes over de lichtere en zwaardere ervaringen des levens, maar altijd doordrenkt met een zweem van hoop.

U bestelt een (ongeplaceerd) entreeticket waarmee u toegang heeft tot alle activiteiten op deze avond.
Geen pasprijs

Co-productie met Bibliotheek Veldhoven en Bruna Veldhoven

Afbeeldingsresultaat voor bibliotheek veldhoven

Afbeeldingsresultaat voor bruna veldhoven

 

....................................................................................................
Volg       
....................................................................................................
BESTELINFORMATIE
Datum & tijd
Entree: €17,00 (excl. 1 euro reserveringskosten)
Aanvang: 20:15 uur
Genre: Veldhoven en regio, Specials
Zaal: Grote Zaal
....................................................................................................
DEEL DEZE VOORSTELLING MET JE VRIENDEN
DELEN OP FACEBOOK
SPECIAAL VOOR JOU GESELECTEERD
contact
  • Volg ons
  •   
kantoor algemeen
theaterkassa
blijf op de hoogte
Op de hoogte blijven van bijboekingen nieuwe voorstellingen en nog veel meer leuks? meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.