Home > Programma > Mensen van Veldhoven LIVE (gratis toegang)

do 23 november | 20:20 uur | Veldhoven en regio, Specials | Linden Zaal

Mensen van Veldhoven LIVE (gratis toegang)

Op donderdag 23 november om 20.20u is de tweede editie van Mensen van Veldhoven LIVE en iedereen is van harte welkom (toegang gratis). Organisatie is in handen van Theater de Schalm & Gemeente Veldhoven.

Samenwerking
Theater de Schalm organiseerde de afgelopen jaren diverse malen Pecha Kucha Veldhoven, en ontdekte een treffende gelijkenis met de insteek van het Facebook-platform Mensen van Veldhoven. Het gaat in beide gevallen immers om mensen uit Veldhoven die met passie vertellen over wat hen bezig houdt. Beide partijen waren zeer te spreken over een samenwerking om zo het ‘beste van twee werelden’ te verenigen. Sprekers uit Veldhoven die LIVE vertellen over hun passie, hun hobby en/of leven volgens het Pecha Kucha principe.  

Pecha Kucha is Japans voor ‘geroezemoes’, en is inmiddels een wereldwijd fenomeen waarbij deelnemers in 6 minuten en 40 seconden (20 slides van 20 seconden) hun ideeën of passie delen met het publiek.

Gratis entree
Mensen van Veldhoven LIVE start om 20.20u in de Lindenzaal van Theater de Schalm (Meiveld 3). Parkeren kan gratis in de nabijgelegen Parkeergarage Geer.
Ook de toegang voor dit evenement is gratis.

Presentatie
De presentatie van Mensen van Veldhoven LIVE is in handen van de bekende RTL-Nieuws presentatrice Meike de Jong. Zij introduceert de sprekers en zorgt voor een interactief gedeelte met de zaal na het verhaal van elke spreker.

Sprekers
De sprekers van Mensen van Veldhoven LIVE op donderdag 23 november zijn binnenkort te vinden op het Facebook-platform van Mensen van Veldhoven(https://www.facebook.com/MensenvanVeldhoven) en via de diverse mediakanalen van Theater de Schalm.

 

....................................................................................................
Volg       
....................................................................................................
BESTELINFORMATIE
Datum & tijd
Entree: €0,00
Aanvang: 20:20 uur
Genre: Veldhoven en regio, Specials
Zaal: Linden Zaal
....................................................................................................
DEEL DEZE VOORSTELLING MET JE VRIENDEN
DELEN OP FACEBOOK
SPECIAAL VOOR JOU GESELECTEERD
contact
  • Volg ons
  •   
kantoor algemeen
theaterkassa
blijf op de hoogte
Op de hoogte blijven van bijboekingen nieuwe voorstellingen en nog veel meer leuks? meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.