Home > Programma > Prentenboekjesfestival | Het Muizenhuis (3+)

za 13 oktober | 10:30 uur | Jeugd en Familie | Linden Zaal

Prentenboekjesfestival | Het Muizenhuis (3+)

Het is en blijft heerlijk: een foyer binnenstappen die veranderd is in een vrolijke Prentenboekenstad, vol bekende figuren uit de vele prachtige prentenboeken die ons land rijk zijn. Voor en na de theatervoorstellingen kunnen kinderen hier uitgebreid spelen. Zo vieren ze een dansfeest met Pim & Pom, maken de bedjes op van Sam & Julia in het Muizenhuis, rijden tractor met Boer Boris, lachen zich slap met Agent en Boef en mogen Hondje uitlaten. Het Prentenboekjesfestival kent een compact programma voor zowel peuters als kleuters, met in elk theater andere voorstellingen.

In De Schalm zijn dit:
10.00 & 11.00 uur: Nijntje op de fiets (2+) | Grote Zaal
10.30 & 11.30 uur: Het Muizenhuis (3+) | Lindenzaal

Ticket is voor 1 voorstelling naar keuze + toegang tot Prentenboekenstad in foyer.

Het Muizenhuis (3+)
Sam & Julia wonen in het Muizenhuis, een wereld op zich. Julia is SUPERnieuwsgierig en REUZE-eigenwijs. Sam is SUPERverlegen en REUZEbraaf. Wat Sam te veel heeft, heeft Julia te weinig en andersom. Ze zijn de allerbeste vrienden en delen alles samen.

In deze muzikale en tot de verbeelding sprekende voorstelling komt de wereld van het Muizenhuis op een bijzondere manier tot leven. Theatermaakster Mariska Simon trekt alle registers open en neemt jong en oud mee in het verhaal van Sam & Julia en hun bijzondere leefomgeving. De voorstelling is gebaseerd op de boeken ‘Het muizenhuis’ en ‘Het muizenhuis, Sam & Julia in het theater’ bedacht, gemaakt en geschreven door Karina Schaapman.

Over Mariska Simon
Mariska Simon studeerde af aan de Koninklijke Academie voor beeldende kunst, muziek en dans te Den Haag. Sindsdien heeft ze zich gespecialiseerd in het maken van muziektheater gebaseerd op kinderboeken. Ze schreef onder andere liedjes voor de musicals over Knofje, Pim en Pom, Tom Poes en een lied voor de 60ste verjaardag van Nijntje. Als actrice was ze te zien in Dikkie Dik en de Taart, Ezel en Beer en De Waterprinses. Ook speelde ze een aantal jaar de rol van Knofje. Nu staat zij in de theaters met de voorstelling ‘Het Muizenhuis’ naar de boeken van Karina Schaapman.

 

....................................................................................................
Volg       
....................................................................................................
BEKIJK DE PREVIEW
....................................................................................................
BESTELINFORMATIE
Datum & tijd
Entree: €12,00 meer info 

Exclusief 1,25 Euro servicekosten.
U betaalt per boeking een vast bedrag aan servicekosten. Deze servicekosten dekken o.a. onze systeemkosten, datacommunicatiekosten, verkoopkosten, administratiekosten, kosten voor de klantenservice, bancaire kosten en transactiekosten. U betaalt deze kosten als tegemoetkoming in de kosten die Theater de Schalm maakt voor het verkopen van tickets.
Dit bedrag is maximaal € 5 per boeking (€ 1,25 – 1 kaart, € 2,50 – 2 kaarten, € 5 vanaf 4 kaarten), en ongeacht de bestelwijze (internet/telefoon/e-mail/balie).

Aanvang: 10:30 uur
Genre: Jeugd en Familie
Zaal: Linden Zaal
....................................................................................................
KOOP TICKETS
DEEL DEZE VOORSTELLING MET JE VRIENDEN
DELEN OP FACEBOOK
SPECIAAL VOOR JOU GESELECTEERD
contact
  • Volg ons
  •   
kantoor algemeen
theaterkassa
blijf op de hoogte
Op de hoogte blijven van bijboekingen nieuwe voorstellingen en nog veel meer leuks? meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.