Home > Programma > Dansgroep Butterfly, Bruce Dance Factory & Cardo Dance Department | Stories in Motion

Seizoen 2018/2019
za 8 september | 20:15 uur | Dans, Jongeren, Specials | Grote Zaal

Dansgroep Butterfly, Bruce Dance Factory & Cardo Dance Department | Stories in Motion

Een unieke kans om het neusje van de zalm van drie dansscholen uit de regio te zien dansen in een gezamenlijke voorstelling! Want muziek en dans verbroederen. Demo- en wedstrijdteams van Dansgroep Butterfly (moderne jazz), Bruce Dance Factory (hiphop) en Cardo Dance Department (hiphop en breakdance) draaien op hoog niveau mee in de dansscene. Zo is een team van Cardo Dance Department wereldkampioen en slepen teams van Bruce Dance Factory diverse nationale prijzen op wedstrijdniveau in de wacht. Deze topteams met hun beste dansers maken nu samen een wervelende dansshow waarin hiphop, breakdance én modern jazz met elkaar worden verweven met spectaculaire ondersteunende beelden. Jongens en meiden die vol overgave hun talenten en passie aan u willen laten zien!

....................................................................................................
BESTELINFORMATIE
Datum & tijd
Entree: €15,00 meer info 

Exclusief 1,25 Euro servicekosten.
U betaalt per boeking een vast bedrag aan servicekosten. Deze servicekosten dekken o.a. onze systeemkosten, datacommunicatiekosten, verkoopkosten, administratiekosten, kosten voor de klantenservice, bancaire kosten en transactiekosten. U betaalt deze kosten als tegemoetkoming in de kosten die Theater de Schalm maakt voor het verkopen van tickets.
Dit bedrag is maximaal € 5 per boeking (€ 1,25 – 1 kaart, € 2,50 – 2 kaarten, € 5 vanaf 4 kaarten), en ongeacht de bestelwijze (internet/telefoon/e-mail/balie).

Aanvang: 20:15 uur
Genre: Dans, Jongeren, Specials
Zaal: Grote Zaal
....................................................................................................
KOOP TICKETS
DEEL DEZE VOORSTELLING MET JE VRIENDEN
DELEN OP FACEBOOK
SPECIAAL VOOR JOU GESELECTEERD
contact
  • Volg ons
  •   
kantoor algemeen
theaterkassa
blijf op de hoogte
Op de hoogte blijven van bijboekingen nieuwe voorstellingen en nog veel meer leuks? meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.