Home > Programma > Theaterconcert 2016-2017 – Sjors van der Panne

za 17 juni | 20:15 uur | Theaterconcert | Grote Zaal

Theaterconcert 2016-2017 – Sjors van der Panne

In verband met de overgang naar een nieuw kassasysteem reserveert u kaarten voor films en theatervoorstellingen voor dit seizoen niet meer online. U kunt kaarten voor deze voorstelling reserveren door te mailen naar reserveringen@deschalm.com (o.v.v. naam voorstelling en uw gegevens). Bellen kan ook (040-2533578 ma tot za 11-15u) en uiteraard aan de balie van de theaterkassa.

Zanger Sjors van der Panne, finalist The Voice of Holland 2014, heeft het Nederlandstalige chanson opnieuw op de kaart gezet. Met nummers uit het oeuvre van Frank Boeijen, De Dijk, Claudia de Breij en Jacques Brel wist hij eerst de juryleden en daarna heel televisiekijkend Nederland te ontroeren. Sjors bereikte de tweede plaats.

In het najaar van 2016 start de uitgebreide theatertournee en zal Sjors samen met zijn muzikanten zijn fans laten genieten.

Sjors: “De mensen hebben mij zo gesteund, dat ik nu ook iets voor ze terug wil doen. Ik wil de mooiste Nederlandstalige klassiekers én mijn eigen liedjes voor ze zingen.”

Samen met zijn gedreven vaste muzikanten trakteert hij zijn publiek op een overweldigend concert met de mooiste liedjes van zijn helden afgewisseld met eigen werk.

....................................................................................................
BEKIJK DE PREVIEW
....................................................................................................
BESTELINFORMATIE
Datum & tijd
Entree: €21,00
Aanvang: 20:15 uur
Genre: Theaterconcert
Zaal: Grote Zaal
....................................................................................................
DEEL DEZE VOORSTELLING MET JE VRIENDEN
DELEN OP FACEBOOK
SPECIAAL VOOR JOU GESELECTEERD
contact
  • Volg ons
  •   
kantoor algemeen
theaterkassa
blijf op de hoogte
Op de hoogte blijven van bijboekingen nieuwe voorstellingen en nog veel meer leuks? meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief.