Home > Programma > Tribute to the Cats

zo 10 juni | 20:15 uur | Tribute concert | Grote Zaal

Tribute to the Cats

In 2002 werd in Volendam een muzikaal eerbetoon gebracht aan The Cats, in de jaren ’60 de grondleggers van wat later als de ‘palingsound’ werd aangeduid.

Het bleef niet bij dit eenmalige optreden, want de wijze waarop de Tribute To The Cats Band de hits van hun legendarische dorpsgenoten nieuw leven had ingeblazen vroeg om een vervolg.

Inmiddels zijn we ruim 15 jaar en meer dan 600 concerten verder. ‘Lea’, ‘Why’, ‘Marian’, ‘Times were when’ en niet te vergeten de wereldhit ‘One way wind’ zorgen wekelijks in het land voor een feest der herkenning.

De bezoekers van de concerten van de Tribute To The Cats Band, zijn vroeger voor een deel ook de bezoekers van de concerten van The Cats geweest. Maar bij de grote schare fans die zich inmiddels rond de band heeft verzameld sluiten zich ook steeds meer jonge mensen aan, omdat ze aan een avondje Catsmuziek veel gezelligheid en plezier beleven.

De meeste bandleden hebben in het verleden hun sporen in de Volendamse muziekscene ruimschoots verdiend, in onder meer Next One, Stampvast, Left-site, Dutch, Dos-Chicos, en Fiësta: Kees Plat, Thoom Veerman, Nico Tol, Harmen Veerman, nieuweling Michel de Haan en Jan Veerman.

De ‘jonkies’ Cees Veerman en de andere nieuweling Larry Koning zijn aanstormende talenten, die de tijd van The Cats nooit hebben meegemaakt. Des te meer waarderen ze wat hun dorpsgenoten indertijd teweeg hebben gebracht, en genieten ze wekelijks van wat de muziek van The Cats, anno 2018 nog steeds los maakt.

De meerstemmige samenzang is een van de opvallende kenmerken van de Tribute To The Cats Band, waardoor ze in staat zijn die karakteristieke Catssound weer ten gehore te brengen. Daarbij worden ze onder meer ondersteund door soundengineer & Manager, Jan Schilder, die destijds bij The Cats ook al verantwoordelijk was voor het zaalgeluid. Bij hem is ook ‘Vaya con dios’, ‘Scarlet ribbons’, ‘What a crazy life’ en ‘Jukebox’ weer in vertrouwde handen.

Misschien nog wel het meest trots op het succes en de populariteit van de Tribute To The Cats Band zijn de oorspronkelijke bandleden van The Cats zelf. Dat heeft onder meer al geleid tot enkele gastoptredens, waarbij zowel op het podium als in de zaal vele emoties loskwamen.” Met als hoogtepunt, het 15-jarig bestaan in een uitverkocht AFAS-Live theater,

Met z’n achten staan ze garant voor een sfeervol avondvullend programma, met vrijwel alle Cats-hits:

En nogmaals, het is een feest van herkenning met veel gezelligheid en plezier!

Voorstelling inclusief pauzedrankje (2,50 Euro)

 

....................................................................................................
Volg             
....................................................................................................
TWITTER
 • TributeToTheCatsBand @TTT_CB
  Vandaag is onze Jan veerman (dekker) jarig! Gefeliciteerd
 • TributeToTheCatsBand @TTT_CB
  Prachtig nieuws, om 3.09 is onze Cees vader geworden van een dochter! Ze noemen haar Jill.
 • TributeToTheCatsBand @TTT_CB
  Zaterdag 18 April in theater de Tamboer te Hoogeveen geeft #TTTCB een uniek optreden samen met violiste Anne Veerman.
BESTELINFORMATIE
Datum & tijd
Entree: €31,00 meer info 

exclusief €1,00 reserveringskosten

Aanvang: 20:15 uur
Genre: Tribute concert
Zaal: Grote Zaal
....................................................................................................
KOOP TICKETS
DEEL DEZE VOORSTELLING MET JE VRIENDEN
DELEN OP FACEBOOK
SPECIAAL VOOR JOU GESELECTEERD
contact
 • Volg ons
 •   
kantoor algemeen
theaterkassa
blijf op de hoogte
Op de hoogte blijven van bijboekingen nieuwe voorstellingen en nog veel meer leuks? meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.